Preu instal·lació completa aerotèrmia a Solgetic: Guia de preus 2024

Quin és el preu d’una instal·lació d’aerotèrmia completa el 2024? La instal·lació completa d’aerotèrmia ofereix calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària de manera eficient i respectuosa amb el medi ambient. El cost d’una instal·lació pot oscil·lar entre els 10.000€ i els 20.000€, depenent de diversos factors com la mida de l’habitatge i el tipus de …

Quin és el preu d’una instal·lació d’aerotèrmia completa el 2024?

La instal·lació completa d’aerotèrmia ofereix calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària de manera eficient i respectuosa amb el medi ambient. El cost d’una instal·lació pot oscil·lar entre els 10.000€ i els 20.000€, depenent de diversos factors com la mida de l’habitatge i el tipus de sistema de climatització utilitzat.

Instal·lació d'aerotèrmia

Avantatges i estalvi econòmic amb l’aerotèrmia

L’aerotèrmia és una opció cada cop més popular gràcies als seus nombrosos avantatges ia l’estalvi econòmic que pot proporcionar a les llars. A continuació es detallen alguns dels avantatges més destacats de l’aerotèrmia:

Quan s’estalvia amb l’aerotèrmia?

 • Reducció significativa a la factura energètica mensual.
 • Major eficiència energètica en comparació amb altres sistemes convencionals.
 • Possibilitat d’obtenir ajuts i subvencions per a la instal·lació de sistemes d’aerotèrmia.

Gràcies a aquests avantatges, l’aerotèrmia es presenta com una alternativa sostenible i rendible per climatitzar les llars, permetent un estalvi a llarg termini i contribuint a la cura del medi ambient.

Si vols saber el preu de la teva instal·lació d’aerotèrmia o tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres sense cap compromís.

Pressupostos Gratuïts

Instal·lació aerotèrmica

La instal·lació d’aerotèrmia és un procés clau per implementar aquest sistema de climatització sostenible i eficient. A continuació, es detallen els costos, preus i factors que influeixen en la instal·lació:

Opcions de climatització: radiadors convencionals vs. radiadors de baixa temperatura

 • Els radiadors convencionals són una opció tradicional, però menys eficient en termes energètics.
 • Els radiadors de baixa temperatura són més eficients i proporcionen més rendiment en calefacció i refrigeració.

Impacte del tipus de radiadors al preu final

El tipus de radiadors seleccionat per a la instal·lació d’aerotèrmia tindrà un impacte directe al preu final. Els radiadors de baixa temperatura, encara que inicialment poden suposar una inversió més gran, es tradueixen en un estalvi energètic més gran a llarg termini.

Sistemes de climatització amb aerotèrmia

L’aerotèrmia ofereix dues opcions de sistemes de climatització: radiadors convencionals i radiadors de baixa temperatura.

Opcions de climatització

 • Radiadors convencionals.
 • Radiadors de baixa temperatura.

Els radiadors de baixa temperatura són més eficients i proporcionen més rendiment tant en calefacció com en refrigeració. Aquest tipus de sistemes garanteixen un funcionament òptim i un consum energètic reduït.

Impacte del tipus de radiadors al preu final

El tipus de radiadors utilitzats influeix directament en el preu total de la instal·lació d’aerotèrmia. Lelecció de radiadors de baixa temperatura pot incrementar el cost inicial, però a llarg termini representa un estalvi significatiu en termes deficiència energètica i confort tèrmic a la llar.

A continuació us presentem un cas d’un client nostre amb una instal·lació d’aerotèrmia amb plaques solars.

Client amb Estalvis fins a 4.239 €

Vem realitzar una instal·lació Substitució d’una caldera de gasoil per una aerotermia,Per alimentar el consum de l’aerotèrmia, també es va realitzar una instal·lació fotovoltaica.

Amb aquesta instal·lació conjunta de plaques solars i aerotèrmia, el propietari aconsegueix un estalvi anual de 4.239€, amb una producció anual estimada de 16.413 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 10.616 Kg de CO2 a l’atmosfera.

PropostaConsumPreu Import
Gasoil01,21€/ l0€
Electricitat908 kW/h0,292€ / kWh265€
TOTAL265€
ESTALVI4.239€

Substitució d’una caldera de gas per una aerotèrmia Daikin de 16 kW per a la producció de calefacció i d’ACS (Aigua Calenta Sanitària) d’un habitatge residencial. El consum energètic de l’aerotèrmia es cobreix amb la producció elèctrica de la instal·lació fotovoltaica.

Amb aquesta instal·lació conjunta d’aerotèrmia i fotovoltaica, el propietari de l’habitatge s’estalvia un 85% de gasoil per a la calefacció de la llar i un 73% d’estalvi en el consum elèctric . La qual té una producció anual estimada de 10.199 kWh. Amb el sistema instal·lat contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 6.216 kg de CO₂ a l’atmosfera.

Aerotermia plaques solasr

Substitució d’una caldera de gas per una aerotèrmia Daikin de 16 kW per a la producció de calefacció i d’ACS (Aigua Calenta Sanitària) d’un habitatge residencial. El consum energètic de l’aerotèrmia es cobreix amb la producció elèctrica de la instal·lació fotovoltaica.

Amb aquesta instal·lació conjunta de fotovoltaica i aerotèrmia, el propietari aconsegueix fins a un 74% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 8.733 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 5.156 Kg de CO2 a l’atmosfera.

Preu instal·lació completa aerotèrmia

Recomanacions relacionades amb l’aerotèrmia

A continuació, es detallen recomanacions específiques per optimitzar el rendiment energètic i factors clau a considerar en sol·licitar un pressupost:

Recomanacions per optimitzar el rendiment energètic

 • Mantenir un manteniment periòdic adequat de l’equip d’aerotèrmia per assegurar-ne l’eficiència.
 • Utilitzeu programadors horaris per ajustar la temperatura segons les necessitats reals de l’habitatge.
 • Optar per sistemes de climatització de baixa temperatura per maximitzar l’eficiència energètica.

Factors a considerar en sol·licitar un pressupost

En demanar un pressupost per a la instal·lació d’aerotèrmia, és fonamental tenir en compte diversos aspectes que poden influir en el cost final:

 • Grandària de l’habitatge: A més superfície, més gran serà la inversió necessària.
 • Potència de lequip: La potència determinarà la capacitat de climatització de lhabitatge i pot impactar en el preu.
 • Tipus de sistema de climatització: Radiadors convencionals, radiadors de baixa temperatura o terra radiant implicaran costos diferents.
 • Marca de l’equip d’aerotèrmia: Marques reconegudes poden tenir un cost inicial més elevat.

Què és Solgetic?

Solgetic som una empresa d’instal·lacions d’energies renovables amb més de 10 anys d’experiència. Aquí pots veure totes les nostres instal·lacions realitzades d’aerotèrmia:

Som especialistes en instal·lacions d’alta eficiència energètica, de generació d’energia i en la integració de sistemes per monitoritzar i gestionar tot allò que ens permetrà controlar i optimitzar energèticament l’edifici.

Sobretot estem especialitzats en instal·lacions per a edificis nZEB (“nearly-zero energy building”) i Passivhaus.

Sistemes de climatització d’alta eficiència, com l’aerotèrmia, com la biomassa, generadors d’energia basats en les energies renovables, com és la fotovoltaica, sistemes de control i domòtica, estalvi d’aigua,…., són exemples de les instal·lacions que implementem amb la solvència tècnica que ens dona l’experiència i coneixements dels nostres operaris i enginyers.

A més d’estar especialitzats en instal·lacions de climatització i ventilació d’alta eficiència energètica i energies renovables, realitzem qualsevol instal·lació que formi part d’un edifici:

 • Control / domòtica
 • Instal·lacions elèctriques i de comunicació
 • Control d’accés
 • Monitorització
 • Fontaneria
 • Sanejament
 • Tractament d’aigües

Preguntes Freqüents sobre l’Instal·lacio d’aerotèrmia

Instal·lació d’aerotèrmia

Preguntes generals sobre la colocació de sistemes d’aerotèrmia

Sí, a pots instal·lar aerotèrmia a la teva nova casa construïda, igual que una vella. La nostra tecnologia s’adapta a diferents situacions i es pot integrar fàcilment a la teva infraestructura existent. Contacta’ns per un pressupost

Sí, és possible instal·lar un sistema d’aerotèrmia en un pis. Tot i que els pisos tendeixen a tenir menys espai que les cases unifamiliars, hi ha opcions dissenyades específicament per adaptar-se a aquest tipus de vivenda. Contacta’ns per un estudi gratuït.

Segons les regulacions del Reglament d’instal·lacions tèrmiques d’edificis (RITE), els sistemes aerotèrmics requereixen un manteniment preventiu per preservar-ne l’eficiència. A diferència dels sistemes de calefacció convencionals, no necessiten una inspecció periòdica cada 4 o 5 anys, ja que no hi involucren combustió ni generen residus o fums. És fonamental fer un manteniment regular per garantir el rendiment òptim del sistema, però no requereixen revisions de seguretat com les instal·lacions tradicionals de calefacció.

Estalvi, inversió i preus de l’aerotèrmia

Descubreix el benefici que obtindràs

Abans de procedir amb la instal·lació d’un sistema d’aerotèrmia, és fonamental fer un estudi detallat del consum energètic. Recomanem sol·licitar pressupostos a professionals qualificats, que us podran oferir la millor solució adaptada a les vostres necessitats específiques i calcular els terminis d’amortització del projecte. Aquest enfocament garanteix una elecció informada i rendible per a la teva inversió en energia renovable.

La implementació d’aerotèrmia pot conduir a un estalvi energètic fins al 75%. Com que no necessita un contracte amb la companyia de gas, és possible evitar el càrrec fix de la factura. Combinat amb l’ús de panells solars fotovoltaics, aquest sistema fins i tot pot generar un estalvi total del 100%. Aquesta combinació ofereix una solució integral per reduir significativament les despeses energètiques i promoure la independència energètica.

Si, a Solgetic oferim l’opció de fer el pagament a plaços. Contacta amb nosaltres per un pressupost gratuït.

Aerotèrmia VS Gas

Renova la climtitzció amb l’energia del futur

L’aerotèrmia ofereix millores significatives en eficiència, sostenibilitat i seguretat en comparació amb una caldera de gas. A més, es caracteritza per una durabilitat més gran, amb una vida útil que pot duplicar la d’una caldera de gas estàndard. Aquesta tecnologia representa una opció més eficaç i duradora per a la climatització de les llars, promovent tant lestalvi energètic com la cura del medi ambient.

Si el sistema que es reemplaça funciona a temperatures menors de 75 °C, que és el límit màxim de funcionament de l’aerotèrmia, llavors sí, en aquest cas no caldria instal·lar components addicionals. Això simplifica el procés d’instal·lació i fa que la transició al sistema d’aerotèrmia sigui més directa i eficient.

Articles sobre Instal·lacions Aerotèrmia