Carregador de cotxe elèctric a Centelles

Descripció Instal·lació d’un carregador de cotxe elèctric a l’aparcament d’un habitatge residencial a Centelles (Osona). Es tracta d’un carregador de cotxe elèctric model SMA EV Charger monofàsic de 7,4kW. El cargador es compatible per a qualsevol marca i model de cotxe elèctric. S’ha optat per instal·lar aquest model de carregador del fabricant SMA, ja que …

Instal·lació d’un carregador de cotxe elèctric

Carregador de cotxe elèctric a Centelles

Descripció

Instal·lació d’un carregador de cotxe elèctric a l’aparcament d’un habitatge residencial a Centelles (Osona).

Es tracta d’un carregador de cotxe elèctric model SMA EV Charger monofàsic de 7,4kW. El cargador es compatible per a qualsevol marca i model de cotxe elèctric. S’ha optat per instal·lar aquest model de carregador del fabricant SMA, ja que s’integra amb la instal·lació fotovoltaica de l’habitatge, mitjançant un e-meter SMA Sunny Home Manager. D’aquesta manera, amb la producció elèctrica de la instal·lació fotovoltaica podem alimentar el carregador de cotxe elèctric, reduint al mínim el consum de la xarxa elèctrica.

Estàs pensant a instal·lar un carregador de cotxe elèctric en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un pressupost, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques de la teva llar.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2022

  Emplaçament: Centelles (Osona).

  Instal·lació realitzada:
  Carregador de cotxe elèctric.

  Potència del carregador: 7,4 KW.