Fotovoltaica a Calldetenes

Descripció Instal·lació de plaques solars per autoconsum a la coberta inclinada de teules d’un habitatge de Calldetenes (Osona), amb una potència pic de 5,01 kWp i amb compensació d’excedents. Aquest sistema fotovoltaic està format per 11 plaques solars Trina Solar de 450 Wp, amb amb un inversor monofàsic SMA SunnyBoy de 5kW i un SMA …

Instal·lació de plaques solars a un habitatge de Calldetenes (Osona)

Fotovoltaica

Descripció

Instal·lació de plaques solars per autoconsum a la coberta inclinada de teules d’un habitatge de Calldetenes (Osona), amb una potència pic de 5,01 kWp i amb compensació d’excedents. Aquest sistema fotovoltaic està format per 11 plaques solars Trina Solar de 450 Wp, amb amb un inversor monofàsic SMA SunnyBoy de 5kW i un SMA Energy Meter per a la monitorització del consum.

Per a la fixació de les plaques solars a la coberta de l’habitatge, s’ha utilitzat una estructura metàl·lica, del fabricant K2 Systems, formada per guies d’alumini fixades a les crestes de les teules.

Amb aquesta instal·lació solar fotovoltaica, el propietari podrà aconseguir fins a un 73% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 7.304 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 4.358 Kg de CO2 a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.










  Vull rebre contingut promocional




  Any: 2022

  Emplaçament: Calldetenes (Osona).

  Consum de l’habitatge: 5.970 kWh

  Instal·lació realitzada: Instal·lació de plaques solars.

  Orientació de la teulada: Sud-Oest.

  Potència de la instal·lació: 5,00 KW.

  Producció anual: 7.304kWh.

  Estalvi anual: 4.358 kWh

  Estalvi emissions C02: 4.391 kg.