Fotovoltaica a Tona

Descripció Instal·lació de plaques solars per autoconsum, amb una potència pic de 4,40 kWp, sobre la coberta inclinada d’un habitatge a Tona (Osona). Aquest sistema fotovoltaic està format per 11 plaques solars Axitec de 400 Wp i un inversor monofàsic, del fabricant SMA, de 4 kW. Per a la subjecció de les plaques solars a …

Instal·lació de plaques solars a un habitatge de Tona (Osona)

Fotovoltaica

Descripció

Instal·lació de plaques solars per autoconsum, amb una potència pic de 4,40 kWp, sobre la coberta inclinada d’un habitatge a Tona (Osona). Aquest sistema fotovoltaic està format per 11 plaques solars Axitec de 400 Wp i un inversor monofàsic, del fabricant SMA, de 4 kW.

Per a la subjecció de les plaques solars a la coberta inclinada de l’habitatge, s’ha utilitzat una estructura metàl·lica, del fabricant K2 systems, formada per guies d’alumini fixades sobre la teulada.

Per a la monitorització de la producció fotovoltaica, s’ha instal·lat un analitzador SMA Energy Meter, connectat amb l’inversor mitjançant la xarxa Ethernet de la casa. D’aquesta manera, el propietari podrà consultar en temps real la producció de les plaques solars a través d’un mòbil o ordinador.

Amb aquesta instal·lació solar fotovoltaica, el propietari aconsegueix fins a un 84 % d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 7.260 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 5.800 Kg de CO2 a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2021

  Emplaçament: Tona (Osona).

  Consum de l’habitatge: 7.260 kWh

  Instal·lació realitzada: Instal·lació de plaques solars.

  Orientació de la teulada: Sud.

  Potència de la instal·lació: 4,00 kW.

  Producció anual: 6.380 kWh.

  Estalvi anual: 6.121 kWh

  Estalvi emissions C02: 5.800 kg.