Fotovoltaica a Tona

Descripció Instal·lació de plaques solars per a autoconsum, amb una potència pic de 6,64 kWp, sobre la coberta amb tres aigües d’un habitatge a Tona. Aquest sistema fotovoltaic està format per 16 plaques solars de 415 Wp, amb microinversors Enphase de 366 W (5,86 kW). S’ha escollit l’ús de microinversors, ja que la xemeneia projecta …

Instal·lació de plaques solars a Tona (Osona)

Fotovoltaica

Descripció

Instal·lació de plaques solars per a autoconsum, amb una potència pic de 6,64 kWp, sobre la coberta amb tres aigües d’un habitatge a Tona. Aquest sistema fotovoltaic està format per 16 plaques solars de 415 Wp, amb microinversors Enphase de 366 W (5,86 kW).

S’ha escollit l’ús de microinversors, ja que la xemeneia projecta una obra a la coberta on es disposen les plaques solars. Els microinversors permeten que cada placa solar tingui una producció elèctrica independent de la resta, de manera que les ombres i les diferències d’orientació no afectin negativament a la producció total del sistema.

Per a la fixació de les plaques solars a la coberta de l’habitatge, s’ha utilitzat una estructura metàl·lica, del fabricant K2 systems, formada per guies d’alumini fixades sobre les crestes de les teules.

Per altra banda, s’ha realitzat la substitució d’una caldera de gas per una aerotèrmia Daikin de 16 kW per a la calefacció i producció d’ACS (Aigua Calenta Sanitària) de l’habitatge. El consum energètic de l’aerotèrmia es cobreix amb la producció elèctrica de la instal·lació fotovoltaica.

Amb aquesta instal·lació conjunta de fotovoltaica i aerotèrmia, el propietari aconsegueix fins a un 74% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 8.733 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 5.156 Kg de CO2 a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars i/o aerotèrmia en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2022

  Emplaçament: Tona (Osona).

  Instal·lació realitzada:
  Fotovoltaica.

  Orientació de la teulada: Oest, sud i est.

  Potència de la instal·lació: 5,86 kW.

  Producció anual: 8.733 kWh.

  Estalvi anual: 6.292 kWh

  Estalvi emissions C02: 5.156 kg.