Fotovoltaica a Tona

Descripció Instal·lació de plaques solars per a autoconsum, amb una potència pic de 4,50 kWp, sobre la coberta de teula d’un habitatge a Tona. Aquest sistema fotovoltaic esta format per 10 plaques solars Axitec de 450 Wp, amb un inversor SMA de 4,0 kW i un SMA Energy Meter per a la monitorització del consum. …

Instal·lació de plaques solars per autoconsum

Fotovoltaica aTona

Descripció

Instal·lació de plaques solars per a autoconsum, amb una potència pic de 4,50 kWp, sobre la coberta de teula d’un habitatge a Tona. Aquest sistema fotovoltaic esta format per 10 plaques solars Axitec de 450 Wp, amb un inversor SMA de 4,0 kW i un SMA Energy Meter per a la monitorització del consum.

Per a la fixació de les plaques solars a la coberta de l’habitatge, s’ha utilitzat una estructura metàl·lica, del fabricant K2 systems, formada per guies d’alumini fixades sobre les crestes de les teules.

També s’ha instal·lat un carregador per a cotxe elèctric Wallbox Pulsar Plus amb una potència de 7,36 kW. Aquesta potència és la màxima disponible per a instal·lacions monofàsiques com la del client. La potència, però, és regulable, de manera que no cal tenir contractats 8 kW amb la companyia elèctrica per a poder utilitzar-lo.

S’ha optat per instal·lar aquest model de carregador, ja que s’integra amb la instal·lació fotovoltaica de l’habitatge. D’aquesta manera, la producció elèctrica de les plaques solars alimenta el carregador, reduint al mínim el consum de la xarxa elèctrica.

Amb aquesta instal·lació fotovoltaica, el propietari aconsegueix fins a un 70% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 6.147 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 3.386Kg de CO2 a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2022

  Emplaçament: Tona (Osona).

  Instal·lació realitzada:
  Instal·lació de plaques solars

  Orientació: Sud-oest

  Potència de la instal·lació: 4,00 KW.

  Producció anual: 6.147 kWh.

  Estalvi anual: 3.447 kWh

  Estalvi emissions C02: 3.386 kg.