Fotovoltaica a Montcada i Reixac

Descripció Instal·lació de plaques solars per autoconsum a la coberta d’un habitatge a Montcada i Reixac (Vallès Occidental), amb una potència pic de 4,60 kWp. Aquest sistema fotovoltaic està format per 10 plaques solars Axitec de 460 Wp, amb amb un inversor SMA Sunny Boy de 4,0 kW. Per a la fixació de les plaques …

Instal·lació de plaques solars a Montcada i Reixac (Vallès Occidental)

Fotovoltaica

Descripció

Instal·lació de plaques solars per autoconsum a la coberta d’un habitatge a Montcada i Reixac (Vallès Occidental), amb una potència pic de 4,60 kWp. Aquest sistema fotovoltaic està format per 10 plaques solars Axitec de 460 Wp, amb amb un inversor SMA Sunny Boy de 4,0 kW.

Per a la fixació de les plaques solars a la coberta de l’habitatge, s’ha utilitzat una estructura metàl·lica, del fabricant K2 Systems, formada per guies d’alumini fixades a les crestes de les teules.

Amb aquesta instal·lació solar fotovoltaica, el propietari podrà aconseguir fins a un 96,8% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 6.042 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 3.908 Kg de CO2 a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2023

  Emplaçament: Montcada i Reixac (Vallès Occidental).

  Instal·lació realitzada: Instal·lació fotovoltaica.

  Consum anual de l’habitatge: 3.420 kWh

  Potència de la instal·lació: 4,0 kW.

  Producció anual: 6.042 kWh.

  Estalvi anual: 3.311 kWh.

  Estalvi emissions CO2: 3.908 Kg.