Fotovoltaica amb bateria a Centelles

Descripció Instal·lació de plaques solars per autoconsum, amb una potència pic de 5,75 kWp, a la coberta inclinada de teula d’un habitatge a Centelles (Osona). Aquest sistema fotovoltaic esta format per 14 plaques solars Hyundai de 410 Wp, amb un inversor de la marca SMA de 5,0 kW. Per a la monitorització de la producció …

Instal·lació de plaques solars amb bateria a un habitatge de Centelles (Osona)

Fotovoltaica

Descripció

Instal·lació de plaques solars per autoconsum, amb una potència pic de 5,75 kWp, a la coberta inclinada de teula d’un habitatge a Centelles (Osona). Aquest sistema fotovoltaic esta format per 14 plaques solars Hyundai de 410 Wp, amb un inversor de la marca SMA de 5,0 kW.

Per a la monitorització de la producció i consum de l’instal·lació fotovoltaica, sha instal·lat un analitzador SMA Sunny Home Manager, que es connecta amb l’inversor a través de la xarxa Ethernet de l’habitatge. D’aquesta manera, el propietari podrà consultar la producció de la seva insta·lació en temps real a través de qualsevol mòbil o ordinador.

També s’ha instal·lat una batería solar BYD B-BOX Premium HVM de 16,6 kWh, per a l’emmagatzematge de l’energia produïda per les plaques solars. La bateria està connectada directament amb la instal·lació fotovoltaica. L’inversor de la batería, s’encarrega de gestionar i combinar l’energia produïda per les plaques solars i la càrrega de la bateria, en funció de la producció i les necessitats de consum de l’habitatge.

D’aquesta manera, durant les hores de producció solar fotovoltaica, l’energia que no pugui ser consumida instantàniament, s’emmagatzemarà a la bateria per a consumir-se durant les hores on el consum de l’habitatge sigui més elevat o quan directament no hi hagi sol, aconseguint un major grau d’autosuficència energètica i d’estalvi en la factura elèctrica.

Amb aquesta instal·lació solar fotovoltaica, el propietari aconsegueix fins a un 74 % d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 8.084 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 6.012 Kg de CO2 a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2022

  Emplaçament: Centelles (Osona).

  Instal·lació realitzada: Instal·lació de plaques solars.

  Orientació de la teulada: Sud.

  Potència de la instal·lació: 5,00 kW.

  Producció anual: 8.084 kWh.

  Estalvi anual: 5.216 kW

  Estalvi anual emissions C02: 6.012 kg.

  Capacitat de bateria: 10 kWh