Fotovoltaica a Santa Eugènia de Berga

Descripció Instal·lació de plaques solars per autoconsum a un habitatge de Santa Eugènia de Berga (Osona), amb una potència pic de 6,15 kWp i amb compensació d’excedents. Aquest sistema fotovoltaic està format per 15 plaques solars Hyundai de 410 Wp, amb un inversor monofàsic SMA Sunny Home Manager SB de 6 kW i un SMA …

Instal·lació de plaques solars i aerotèrmia a un habitatge de Santa Eugènia de Berga (Osona)

Fotovoltaica

Descripció

Instal·lació de plaques solars per autoconsum a un habitatge de Santa Eugènia de Berga (Osona), amb una potència pic de 6,15 kWp i amb compensació d’excedents. Aquest sistema fotovoltaic està format per 15 plaques solars Hyundai de 410 Wp, amb un inversor monofàsic SMA Sunny Home Manager SB de 6 kW i un SMA Energy Meter per al monitoratge del consum.

Els panells solars s’han instal·lat sobreposats en diferents cobertes de l’habitatge. A la coberta de l’edifici principal, s’ha muntat una línea de 7 panells solars en orientació sud. La segona línia de 8 mòduls fotovoltaics s’ha muntat sobre una coberta orientada a l’oest. Per a la fixació de les plaques solars a la coberta de l’habitatge, s’ha utilitzat una estructura metàl·lica, del fabricant K2 systems, formada per guies d’alumini fixades sobre les teules.

Amb aquesta instal·lació fotovoltaica, el propietari podrà aconseguir fins a un 64,5% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 8.755 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 5.389 kg de CO₂ a l’atmosfera.

Aprofitant la producció elèctrica de les plaques solars, s’ha optat per substituir un escalfador a gas butà per una aerotèrmia per a la producció d’aigua calenta sanitària (ACS) de l’habitatge. Es tracta d’una aerotèrmia Panasonic Monobloc amb un dipòsit de 270 litres, capaç de cobrir tota la demanda d’ACS i rebaixar el consum de la caldera de gas.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars i/o aerotèrmia en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2022

  Emplaçament: Santa Eugènia de Berga (Osona).

  Instal·lació realitzada: Instal·lació de plaques solars i aerotèrmia a Osona.

  Orientació de la teulada: Sud i Oest.

  Potència de la instal·lació: 6,00 KW.

  Producció anual: 8.755 kWh.

  Estalvi anual: 5.518 kWh

  Estalvi anual emissions C02: 5.389 kg.