Fotovoltaica a Centelles

Descripció Instal·lació de plaques solars per autoconsum a la coberta d’un habitatge unifamiliar a Centelles (Osona), amb una potència pic de 3,32 kWp. Aquest sistema fotovoltaic està format per 8 plaques solars Trina Solar de 415 Wp, amb amb un inversor SMA de 3,0 kW. Per a la fixació de les plaques solars a la …

Instal·lació fotovoltaica a Centelles (Osona)

Fotovoltaica

Descripció

Instal·lació de plaques solars per autoconsum a la coberta d’un habitatge unifamiliar a Centelles (Osona), amb una potència pic de 3,32 kWp. Aquest sistema fotovoltaic està format per 8 plaques solars Trina Solar de 415 Wp, amb amb un inversor SMA de 3,0 kW.

Per a la fixació de les plaques solars a la coberta de l’habitatge, s’ha utilitzat una estructura metàl·lica, del fabricant K2 Systems, formada per guies d’alumini fixades a les crestes de les teules.

Per a la monitorització de la producció i consum de l’instal·lació fotovoltaica, sha instal·lat un analitzador de xarxes SMA E-meter que es connecta inalambricament amb l’inversor. El propietari podrà consultar la producció de la seva insta·lació en temps real a través de qualsevol mòbil o ordinador.

Per altra banda, també s’ha realitzat la instal·lació d’un equip d’are condicionat 1×1, del fabricant Daikin, per a la producció de refrigeració i calefacció de l’habitatge. La producció elèctrica de les plaques solars alimenta l’equip de climatització, permeten un important estalvi en la factura elèctrica.

Amb aquesta instal·lació solar fotovoltaica, el propietari podrà aconseguir fins a un 71,8% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 4.497 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 5.158 Kg de CO2 a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2023

  Emplaçament: Centelles (Osona).

  Instal·lació realitzada: Instal·lació fotovoltaica.

  Consum anual de l’habitatge: 4.171 kWh

  Potència de la instal·lació: 3,0 kW.

  Producció anual: 4.497 kWh.

  Estalvi anual: .

  Estalvi emissions CO2 anuals: .