Fotovoltaica a Lliçà d’Amunt

Descripció Instal·lació solar fotovoltaica muntada sobre coberta plana amb una potència pic de 6,44 Kwp i amb compensació d’excedents. Aquest sistema fotovoltaic està format per 15 panells solars de 460 Wp, amb microinversors Enphase. Els mòduls fotovoltaics s’han muntat sobre el sistema S-Dome del fabricant K2 Systemps per evitar sobrecarregar la coberta. Aquesta sistema és …

Fotovoltaica per a autoconsum

Lliçà d’Amunt

Descripció

Instal·lació solar fotovoltaica muntada sobre coberta plana amb una potència pic de 6,44 Kwp i amb compensació d’excedents. Aquest sistema fotovoltaic està format per 15 panells solars de 460 Wp, amb microinversors Enphase.

Els mòduls fotovoltaics s’han muntat sobre el sistema S-Dome del fabricant K2 Systemps per evitar sobrecarregar la coberta. Aquesta sistema és més lleuger que el popular sistema de suportació Solarbloc, que consisteix en blocs de formigó.

Amb aquesta instal·lació solar fotovoltaica, el propietari podrà aconseguir fins a un 72% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 9.518 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 6.255 kg de CO₂ a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per a concertar una visita al teu habitatge, amb l’objectiu d’elaborar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les teves necessitats de consum.

Any: 2023

Emplaçament: LIiçà d’Amunt (Vallès Oriental).

Instal·lació realitzada: Fotovoltaica

Potència de la instal·lació: 5,12 KWp.

Producció anual: 9.518 KWh.

Estalvi consum anual: 6.324 kWh.

Estalvi C02: 6.255 Kg.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *