Fotovoltaica a Seva

Descripció Instal·lació fotovoltaica per a autoconsum, amb una potència pic de 4,80 kWp, a la coberta de pissarra d’un habitatge unifamiliar a Seva (Osona). Aquest sistema fotovoltaic està format per 12 plaques solars Axitec de 400 Wp, amb un inversor SMA Sunny Boy de 5,0 kW i un analitzador de xarxes SMA Energy Meter per …

Instal·lació fotovoltaica a Seva (Osona)

Fotovoltaica

Descripció

Instal·lació fotovoltaica per a autoconsum, amb una potència pic de 4,80 kWp, a la coberta de pissarra d’un habitatge unifamiliar a Seva (Osona). Aquest sistema fotovoltaic està format per 12 plaques solars Axitec de 400 Wp, amb un inversor SMA Sunny Boy de 5,0 kW i un analitzador de xarxes SMA Energy Meter per a la monitorització de la producció i el consum.

Per a la fixació de les plaques solars a la coberta inclinada de l’habitatge, s’ha utilitzat una estructura metàl·lica, del fabricant K2 systems, formada per guies d’alumini fixades sobre les crestes de les teules.

Amb aquesta instal·lació fotovoltaica, el propietari aconsegueix fins a un 51,4% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 7.379 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 3.409 Kg de CO2 a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2022

  Emplaçament: Seva (Osona).

  Instal·lació realitzada: Instal·lació fotovoltaica.

  Consum anual de l’habitatge: 8.385 kWh

  Potència de la instal·lació: 4,80 kW.

  Producció anual: 7.379 kWh.

  Estalvi anual: 4.306 kWh.

  Estalvi emissions CO2: 3.409 Kg