Fotovoltaica a Seva

Descripció Instal·lació solar fotovoltaica muntada a terra amb una potència pic de 4,55Kwp, amb compensació i acumulació d’excedents. Aquest sistema fotovoltaic està format per 10 panells solars de 455 Wp, amb un inversor monofàsic SMA Sunny Boy de 4kW i un SMA Energy Meter per a la monitorització del consum. Al muntar-se a terra, s’ha …

Instal·lació de plaques solars a Seva (Osona)

Seva

Descripció

Instal·lació solar fotovoltaica muntada a terra amb una potència pic de 4,55Kwp, amb compensació i acumulació d’excedents. Aquest sistema fotovoltaic està format per 10 panells solars de 455 Wp, amb un inversor monofàsic SMA Sunny Boy de 4kW i un SMA Energy Meter per a la monitorització del consum.

Al muntar-se a terra, s’ha escollit una estructura que permeti donar la inclinació òptima als mòduls. Aquesta inclinació és de 30º. Per tal de proporcionar una major estabilitat a l’estructura, els mòduls estan subjectats a unes guies d’alumini que es troben fixades sobre blocs de formigó encastats a terra.

Amb aquesta instal·lació solar fotovoltaica, el propietari podrà aconseguir fins a un 68% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 6.994 kWh. També contribuirà a evitar la emissió anual de fins a 4.524 Kg de CO2 a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per a concertar una visita al teu habitatge amb l’objectiu d’elaborar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les teves necessitats de consum.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2021

  Emplaçament: Seva (Osona)

  Serveis / instal·lacions realitzades:
  Fotovoltaica

  Potència de la instal·lació: 4,55KWp.

  Producció anual: 6.994 KWh.

  Estalvi consum anual:

  Estalvi C02: 4.524 Kg.

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *