Fotovoltaica a Taradell

Descripció Instal·lació solar fotovoltaica per autoconsum a un habitatge de Taradell, amb una potència pic de 4,10 kWp i amb compensació  d’excedents. Aquest sistema fotovoltaic està format per 9 panells solars de 455 Wp, amb un inversor monofàsic SMA SunnyBoy de 4 kW i un SMA Energy Meter per a la monitorització del consum. Les …

Instal·lació fotovoltaica a Taradell (Osona)

Fotovoltaica

Descripció

Instal·lació solar fotovoltaica per autoconsum a un habitatge de Taradell, amb una potència pic de 4,10 kWp i amb compensació  d’excedents. Aquest sistema fotovoltaic està format per 9 panells solars de 455 Wp, amb un inversor monofàsic SMA SunnyBoy de 4 kW i un SMA Energy Meter per a la monitorització del consum.

Les plaques solars s’han instal.lat a la coberta, la qual disposa d’una inclinació de 10º, sobre unes guies d’alumini fixades a les crestes de les teules per tal d’evitar filtracions d’aigua.

Amb aquesta instal·lació solar fotovoltaica, el propietari podrà aconseguir fins a un 70% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 5.806 kWh. També contribuirà a evitar la emissió anual de fins a 3.680 Kg de CO2 a l’atmosfera.

Aprofitant la producció elèctrica de les plaques solars, s’ha optat per afegir una aerotèrmia per a la producció d’ACS (Aigua Calenta Sanitària) del domicili. Es tracta d’una aerotèrmia Panasonic Monobloc amb un dipòsit de 200 litres, capaç de cobrir tota la demanda d’ACS i rebaixar el consum de la caldera de gasoil.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars i/o aerotermia en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un pressupost, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2022

  Emplaçament: Taradell (Osona).

  Instal·lació realitzada:
  Fotovoltaica i aerotermia.

  Potència de la instal·lació: 4 KW.

  Producció anual: 5.806 kWh.

  Estalvi anual: 3.781 kWh

  Estalvi emissions C02: 3.680 kg.