Fotovoltaica a Tona

Descripció Instal·lació fotovoltaica per autoconsum a la coberta d’un habitatge a Tona (Osona), amb una potència pic de 4,80 kWp. Aquest sistema fotovoltaic està format per 12 plaques solars Hyundai de 400 Wp, amb amb un inversor Huawei SUN2000-5KTL de 5,0 kW.. Per a la fixació de les plaques solars a la coberta de l’habitatge, …

Instal·lació fotovoltaica a Tona (Osona)

Fotovoltaica

Descripció

Instal·lació fotovoltaica per autoconsum a la coberta d’un habitatge a Tona (Osona), amb una potència pic de 4,80 kWp. Aquest sistema fotovoltaic està format per 12 plaques solars Hyundai de 400 Wp, amb amb un inversor Huawei SUN2000-5KTL de 5,0 kW..

Per a la fixació de les plaques solars a la coberta de l’habitatge, s’ha utilitzat una estructura metàl·lica, del fabricant K2 Systems, formada per guies d’alumini fixades a les crestes de les teules.

Amb aquesta instal·lació solar fotovoltaica, el propietari podrà aconseguir fins a un 58,1% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 3.606 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 3.306 Kg de CO2 a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2022

  Emplaçament: Tona (Osona).

  Instal·lació realitzada: Instal·lació fotovoltaica.

  Consum anual de l’habitatge: 7.380 kWh

  Potència de la instal·lació: 5,0 kW.

  Producció anual: 3.606 kWh.

  Estalvi anual: 3.606 kWh.

  Estalvi emissions CO2: 3.306 Kg.