Fotovoltaica a Centelles

Descripció Instal·lació de plaques solars per a autoconsum, amb una potència pic de 3,28 kWp, sobre la coberta inclinada d’un habitatge unifamiliar a Centelles (Osona). Aquest sistema fotovoltaic està format per 8 plaques solars Hyundai de 410 Wp, amb un inversor SMA Sunny Boy de 3,0 KW i un analitzador de xarxes SMA Sunny Home …

Instal·lació fotovoltaica a Centelles (Osona)

Fotovoltaica

Descripció

Instal·lació de plaques solars per a autoconsum, amb una potència pic de 3,28 kWp, sobre la coberta inclinada d’un habitatge unifamiliar a Centelles (Osona). Aquest sistema fotovoltaic està format per 8 plaques solars Hyundai de 410 Wp, amb un inversor SMA Sunny Boy de 3,0 KW i un analitzador de xarxes SMA Sunny Home Manager  per a la monitorització del consum.

Per a la fixació de les plaques solars a la coberta inclinada habitatge, s’ha utilitzat una estructura metàl·lica, del fabricant K2 systems, formada per guies d’alumini fixades sobre les crestes de les teules.

Amb aquesta instal·lació fotovoltaica, el propietari aconsegueix fins a un 79,8% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 4.650 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 2.711 Kg de CO2 a l’atmosfera

Estàs pensant a instal·lar plaques solars en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2022

  Emplaçament: Centelles (Osona).

  Instal·lació realitzada: Instal·lació fotovoltaica.

  Consum anual de l’habitatge: 3.200 kWh

  Potència de la instal·lació: 3,0 kW.

  Producció anual: 4.650 kWh.

  Estalvi anual: 2.949 kWh.

  Estalvi emissions CO2: 2.711 Kg