Fotovoltaica comunitària a Mieres

Descripció Execució de la primera fase d’una instal·lació fotovoltaica a la coberta del pavelló municipal de Mieres (Garrotxa) per a la implementació d’una comunitat energètica que permetrà als mermbres participants generar i consumir la seva pròpia energia elèctrica. La instal·lació fotovoltaica està formada per 60 plaques solars JA Solar de 500 Wp (30 kWp), amb un inversor SMA de 10 …

Instal·lació fotovoltaica comunitària a Mieres (Garrotxa)

Fotovoltaica

Descripció

Execució de la primera fase d’una instal·lació fotovoltaica a la coberta del pavelló municipal de Mieres (Garrotxa) per a la implementació d’una comunitat energètica que permetrà als mermbres participants generar i consumir la seva pròpia energia elèctrica.

La instal·lació fotovoltaica està formada per 60 plaques solars JA Solar de 500 Wp (30 kWp), amb un inversor SMA de 10 kW. En futures fases d’execució, es preveu ampliar el nombre de mòduls fotovoltaics.

Per a l’emmagatzematge de l’energia produïda pels panells solars, s’ha instal·lat una bateria solar BYD HVM d’11,01 kWh. La bateria es complementa amb un inversor híbrid SMA de 10 kWh, que s’encarrega de gestionar i combinar l’energia produïda per les plaques solars i la càrrega de la bateria, en funció de la producció i les necessitats de consum.

Per a la fixació de les plaques solars a la coberta del pavelló, s’ha utilitzat una estructura metàl·lica, del fabricant Fischer, formada per guies d’alumini fixades amb cargols autoroscants a la coberta de panell Sandwich del pavelló municipal.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2023

  Emplaçament: Mieres (Garrotxa).

  Instal·lació realitzada: Instal·lació fotovoltaica comunitària.

  Potència de la instal·lació: 20 kW.

  Producció anual: 34.276 kWh.

  Estalvi emissions CO2 anuals: 16,49 tn/ any.