Fotovoltaica a Sant Vicenç dels Horts

Descripció Instal·lació de plaques solars per a autoconsum, amb una potència pic de 5,52 kWp, sobre la coberta de teula d’un habitatge a Sant Vicenç dels Horts. Aquest sistema fotovoltaic esta format per 12 plaques solars de 450 Wp, amb un inversor monofàsic SMA de 5,0 kW i un SMA Energy Meter per a la …

Instal·lació fotovoltaica per autoconsum

Fotovoltaica a Sant Vicenç dels Horts

Descripció

Instal·lació de plaques solars per a autoconsum, amb una potència pic de 5,52 kWp, sobre la coberta de teula d’un habitatge a Sant Vicenç dels Horts. Aquest sistema fotovoltaic esta format per 12 plaques solars de 450 Wp, amb un inversor monofàsic SMA de 5,0 kW i un SMA Energy Meter per a la monitorització del consum.

Per a la fixació de les plaques solars a la coberta de l’habitatge, s’ha utilitzat una estructura metàl·lica, del fabricant K2 systems, formada per guies d’alumini fixades sobre les crestes de les teules.

Amb aquesta instal·lació fotovoltaica, el propietari aconsegueix fins a un 73% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 7.826 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 3.386Kg de CO2 a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2022

  Emplaçament: Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat).

  Instal·lació realitzada:
  Fotovoltaica

  Potència de la instal·lació: 5,00 KW.

  Producció anual: 7.826 kWh.

  Estalvi anual: 4.759 kWh

  Estalvi emissions C02: 5.062 kg.