Fotovoltaica amb bateria a Aiguafreda

Descripció Instal·lació de plaques solars per autoconsum a la coberta d’un habitatge unifamiliar a Aiguafreda (Vallès Oriental), amb una potència pic de 5,46 KWp i amb compensació  d’excedents. Aquest sistema fotovoltaic està format per 10 plaques solars, del fabricant JA Solar, de 455 Wp, amb un inversor híbrid Huawei SUN2000-5KTL de 5 kW i un …

Instal·lació de plaques solars a un habitatge d’Aiguafreda (Vallès Oriental)

Fotovoltaica

Descripció

Instal·lació de plaques solars per autoconsum a la coberta d’un habitatge unifamiliar a Aiguafreda (Vallès Oriental), amb una potència pic de 5,46 KWp i amb compensació  d’excedents. Aquest sistema fotovoltaic està format per 10 plaques solars, del fabricant JA Solar, de 455 Wp, amb un inversor híbrid Huawei SUN2000-5KTL de 5 kW i un analitzador de xarxes Huawei DDSU666-H per a la monitorització del consum de l’habitatge.

Per a la fixació de les plaques solars a la coberta de l’habitatge, s’ha utilitzat una estructura metàl·lica, del fabricant K2 Systems, formada per guies d’alumini fixades a les crestes de les teules.

També s’ha instal·lat un acumulador d’energia (bateria), Huawei LUNA2000-10-S0 de 10 kWh, per a l’emmagatzematge de l’energia produïda per les plaques solars. La bateria està connectada directament amb la instal·lació fotovoltaica. L’inversor híbrid s’encarrega de gestionar i combinar l’energia produïda per les plaques solars i la carrega de la bateria, en funció de la producció i les necessitats de consum de l’habitatge.

D’aquesta manera, durant les hores de producció solar fotovoltaica, l’energia que no pugui ser consumida instantàniament, s’emmagatzemarà a la bateria per a consumir-se durant les hores on el consum de l’habitatge sigui més elevat o quan directament no hi hagi sol, aconseguint un major grau d’autosuficència energètica i d’estalvi en la factura elèctrica.

Amb aquesta instal·lació solar fotovoltaica, el propietari podrà aconseguir fins a un 95,5% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 7.981 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 6.458 Kg de CO2 a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2022

  Emplaçament: Aiguafreda(Vallès Oriental).

  Consum de l’habitatge: 7.260 kWh

  Instal·lació realitzada: Instal·lació de plaques solars.

  Orientació de la teulada: Sud-Oest.

  Potència de la instal·lació: 5,00 KW.

  Potència de la bateria: 10kWh

  Producció anual: 7.981kWh.

  Estalvi anual: 6.458 kWh

  Estalvi emissions C02: 4.218 kg.