Fotovoltaica a Centelles

Descripció Instal·lació de plaques solars per a autoconsum, amb una potència pic de 5,52 kWp, sobre la coberta de teula d’un habitatge a Centelles. Aquest sistema fotovoltaic està format per 10 plaques solars Hyundai de 440 Wp, amb un inversor monofàsic SMA SunnyBoy de 4,0 kW i un SMA Energy Meter per a la monitorització …

Instal·lació de plaques solars a Centelles

Fotovoltaica

Descripció

Instal·lació de plaques solars per a autoconsum, amb una potència pic de 5,52 kWp, sobre la coberta de teula d’un habitatge a Centelles. Aquest sistema fotovoltaic està format per 10 plaques solars Hyundai de 440 Wp, amb un inversor monofàsic SMA SunnyBoy de 4,0 kW i un SMA Energy Meter per a la monitorització del consum.

Per a la fixació de les plaques solars a la coberta de l’habitatge, s’ha utilitzat una estructura metàl·lica, del fabricant K2 systems, formada per guies d’alumini fixades sobre les crestes de les teules. D’aquesta manera, evitem possibles filtracions d’aigua a l’interior de l’habitatge.

Amb aquesta instal·lació fotovoltaica, el propietari aconsegueix fins a un 74% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 6.503 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 4.087 Kg de CO2 a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2022

  Emplaçament: Centelles (Osona).

  Instal·lació realitzada:
  Fotovoltaica.

  Orientació de la teulada: Sud‐est.

  Potència de la instal·lació: 4,00 KW.

  Producció anual: 6.503 kWh.

  Estalvi anual: 3.999 kWh

  Estalvi emissions C02: 4.087 kg.