Fotovoltaica a Begues

Descripció Instal·lació de plaques solars per autoconsum a la coberta plana d’un habitatge de Begues (Baix Llobregat), amb una potència pic de 6,75 kWp i amb compensació d’excedents. Aquest sistema fotovoltaic està format per 15 plaques solars de 450 Wp, amb 15 microinversors Enphase de 366W (5,49 kW). S’ha escollit l’ús de microinversors, ja que …

Instal·lació de plaques solars a un habitatge de Begues (Baix Llobregat)

Fotovoltaica

Descripció

Instal·lació de plaques solars per autoconsum a la coberta plana d’un habitatge de Begues (Baix Llobregat), amb una potència pic de 6,75 kWp i amb compensació d’excedents. Aquest sistema fotovoltaic està format per 15 plaques solars de 450 Wp, amb 15 microinversors Enphase de 366W (5,49 kW).

S’ha escollit l’ús de microinversors, ja que alguna zona de la coberta es troba afectada per ombres produïdes pel mateix edifici. Els microinversors permeten que cada placa solar tingui una producció elèctrica independent de la resta, de manera que les ombres i les diferències d’orientació no afectin negativament a la producció total del sistema.

Les plaques solars s’han muntat sobre una estructura prefabricada de formigó, del fabricant Solarbloc, sense necessitat de realitzar la cimentació o enclatge del suport a la coberta.

Amb aquesta instal·lació fotovoltaica, el propietari podrà aconseguir fins a un 72,5% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 9.976 kWh. El propietari també contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 6.288 Kg de CO₂ a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2022

  Emplaçament: Begues (Baix Llobregat).

  Consum de l’habitatge: 8.750 kWh

  Instal·lació realitzada: Instal·lació de plaques solars.

  Orientació de la teulada: Nord-Oest.

  Potència de la instal·lació: 5,25 KW.

  Producció anual: 9.976kWh.

  Estalvi anual: 6.357 kWh

  Estalvi emissions C02: 6.288 kg.