Fotovoltaica a Bigues i Riells

Instal·lació de plaques solars a la coberta d’un habitatge unifamiliar a Bigues i Riells (Vallès Oriental), amb una potència pic de 5 KWp i amb compensació  d’excedents. Aquest sistema fotovoltaic està format per 11 panells solars de 455 Wp, amb un inversor trifàsic SMA Sunny Tripower de 4kW i un SMA Energy Meter per a …

Instal·lació de plaques solars amb bateria a un habitatge de Bigues i Riells (Vallès Oriental)

Fotovoltaica

Instal·lació de plaques solars a la coberta d’un habitatge unifamiliar a Bigues i Riells (Vallès Oriental), amb una potència pic de 5 KWp i amb compensació  d’excedents. Aquest sistema fotovoltaic està format per 11 panells solars de 455 Wp, amb un inversor trifàsic SMA Sunny Tripower de 4kW i un SMA Energy Meter per a la monitorització del consum.

Amb aquesta instal·lació solar fotovoltaica, el propietari podrà aconseguir fins a un 53.6% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 5.912 kWh. També contribuirà a evitar la emissió anual de fins a 3.823 Kg de CO2 a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2022

  Emplaçament: Bigues i Riells (Vallès Oriental).

  Instal·lació realitzada: Instal·lació de plaques solars amb bateria.

  Orientació de la teulada: Sud i Nord.

  Potència de la instal·lació: 5,00 kW.

  Producció anual: 7.397 kWh

  Estalvi anual: 6.287 kWh

  Estalvi anual emissions C02: 4.185 kg.

  Capacitat de bateria: 5 kWh