Fotovoltaica a Cardedeu

Descripció Instal·lació de plaques solars per a autoconsum, amb una potència pic de 5,005 kWp, sobre la coberta inclinada de teula d’un habitatge a Cardedeu (Vallès Oriental). Aquest sistema fotovoltaic esta format per 11 plaques solars Trina Solar de 455 Wp, amb un inversor monofàsic SUN2000-5KTL de la marca Huawei de 5,0 kW. Les plaques …

Instal·lació de plaques solars i un equip de climatització a un habitatge de Cardedeu (Vallès Oriental)

Fotovoltaica

Descripció

Instal·lació de plaques solars per a autoconsum, amb una potència pic de 5,005 kWp, sobre la coberta inclinada de teula d’un habitatge a Cardedeu (Vallès Oriental). Aquest sistema fotovoltaic esta format per 11 plaques solars Trina Solar de 455 Wp, amb un inversor monofàsic SUN2000-5KTL de la marca Huawei de 5,0 kW.

Les plaques solars s’han fixat a la coberta inclinada de l’habitatge, mitjançant una estructura metàl·lica, del fabricant K2 Systems, formada per guies d’alumini fixades a les crestes de les teules.

Per a la monitorització de la producció i consum de l’instal·lació fotovoltaica, sha instal·lat un analitzador DDSU666-H de la marca Huawei, que es connecta inalambricament amb l’inversor. El propietari podrà consultar la producció de la seva insta·lació en temps real a través de qualsevol mòbil o ordinador.

Per altra banda, també s’ha realitzat la instal·lació d’un equip de climatització 1×1, del fabricant Daikin, per a la producció de refrigeració i calefacció de l’habitatge. La producció elèctrica de les plaques solars alimenta l’equip de climatització, permeten un important estalvi en la factura elèctrica.

Amb aquesta instal·lació fotovoltaica, el propietari podrà aconseguir fins a un 62,6% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 6.887 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 3.434 kg a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2022

  Emplaçament: Cardedeu (Vallès Oriental).

  Consum de l’habitatge: 5.772 kWh

  Instal·lació realitzada: Instal·lació de plaques solars i climatització.

  Orientació de la teulada: Sud i Nord.

  Potència de la instal·lació: 5 kW.

  Producció anual: 6.887 kWh.

  Estalvi anual: 3.615 kWh

  Estalvi emissions C02: 3.434 kg.