Fotovoltaica a Centelles

Descripció Instal·lació fotovoltaica per autoconsum, amb una potència pic de 15,30 kWp, realitzada per a cinc habitatges de Centelles (Osona). Aquesta instal·lació fotovoltaica está formada per 30 plaques solars Trina Solar de 510 Wp, amb un inversor de la marca Huawei de 4,0 kW i 22 microinversors de 384W (8,45 kW). Per a la fixació …

Instal·lació fotovoltaica a Centelles (Osona)

Fotovoltaica

Descripció

Instal·lació fotovoltaica per autoconsum, amb una potència pic de 15,30 kWp, realitzada per a cinc habitatges de Centelles (Osona). Aquesta instal·lació fotovoltaica está formada per 30 plaques solars Trina Solar de 510 Wp, amb un inversor de la marca Huawei de 4,0 kW i 22 microinversors de 384W (8,45 kW).

Per a la fixació de les plaques solars a la coberta inclinada de cada habitatge, s’ha utilitzat una estructura metàl·lica, del fabricant K2 systems, formada per guies d’alumini fixades sobre les crestes de les teules.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2022

  Emplaçament: Centelles (Osona).

  Instal·lació realitzada: Instal·lació fotovoltaica.

  Potència de la instal·lació: 15,30 kW.

  Producció anual: 19.366 kWh.