Fotovoltaica a Sant Julià de Vilatorta

Descripció Instal·lació de plaques solars per a autoconsum, amb una potència pic de 7,2 kW, sobre la coberta inclinada d’un habitatge a Sant Julià de Vilatorta (Osona). Aquest sistema fotovoltaic està format per 18 plaques solars de 400 Wp, amb un inversor monofàsic SMA de 6 kW i un analitzador SMA Energy Meter per a …

Instal·lació de plaques solars a un habitatge de Sant Julià de Vilatorta (Osona)

Fotovoltaica

Descripció

Instal·lació de plaques solars per a autoconsum, amb una potència pic de 7,2 kW, sobre la coberta inclinada d’un habitatge a Sant Julià de Vilatorta (Osona). Aquest sistema fotovoltaic està format per 18 plaques solars de 400 Wp, amb un inversor monofàsic SMA de 6 kW i un analitzador SMA Energy Meter per a la monitorització de la producció fotovoltaica.

Per a la fixació de les plaques solars a la coberta inclinada de l’habitatge, s’ha utilitzat una estructura metàl·lica, del fabricant K2 systems, formada per guies d’alumini fixades sobre les crestes de les teules.

Amb aquesta instal·lació fotovoltaica, el propietari aconsegueix fins a un 61,1% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 10.061 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 3.814 Kg de CO2 a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2022

  Emplaçament: Sant Julià de Vilatorta (Osona).

  Consum de l’habitatge: 12.300 kWh

  Instal·lació realitzada: Instal·lació de plaques solars.

  Orientació de la teulada: Sud-Oest.

  Potència de la instal·lació: 6 kW.

  Producció anual: 10.061 kWh.

  Estalvi anual: 7.519 kWh

  Estalvi emissions C02: 6.507 kg.