Fotovoltaica per a una casa rural a Sentfores

Descripció Instal·lació solar fotovoltaica coplanar, muntada sobre una coberta tipus panell Sandwich, per a una casa rural a Sentfores (Vic), amb una potència pic de 10,10 kWp i amb compensació d’excedents. Aquest sistema fotovoltaic està format per 20 panells solars de 505 Wp i un inversor trifàsic marca SMA de 10 kW. Amb aquesta instal·lació …

Fotovoltaica per a autoconsum

Sentfores – Vic

Descripció

Instal·lació solar fotovoltaica coplanar, muntada sobre una coberta tipus panell Sandwich, per a una casa rural a Sentfores (Vic), amb una potència pic de 10,10 kWp i amb compensació d’excedents. Aquest sistema fotovoltaic està format per 20 panells solars de 505 Wp i un inversor trifàsic marca SMA de 10 kW.

Amb aquesta instal·lació solar fotovoltaica, el propietari podrà aconseguir fins a un 57% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 12.182 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 7.846 kg de CO₂ a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars en el teu negoci?

Contacte amb nosaltres per a concertar una visita a la teva empresa, amb l’objectiu d’elaborar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les teves necessitats de consum.

Any: 2022.

Emplaçament: Sentfores (Osona).

Instal·lació realitzada: Fotovoltaica.

Potència de la instal·lació: 10 kW.

Producció anual: 12.182 kWh.

Estalvi consum anual: 8.796 kWh.

Estalvi C02: 7.846 Kg.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *