Fotovoltaica per a una entitat a Reus

Descripció Instal·lació solar fotovoltaica per a una entitat del tercer sector, executada sobre la coberta plana de dues naus industrials. Cadascuna de les cobertes disposa de 26 mòduls fotovoltaics, del fabricant Trina Solar, de 455Wp, muntats sobre una estructura prefabricada de formigó (Solarbloc), sense necessitat de realitzar cimentació o enclatge del suport a la coberta. …

Fotovoltaica per a una entitat

Reus

Descripció

Instal·lació solar fotovoltaica per a una entitat del tercer sector, executada sobre la coberta plana de dues naus industrials.

Cadascuna de les cobertes disposa de 26 mòduls fotovoltaics, del fabricant Trina Solar, de 455Wp, muntats sobre una estructura prefabricada de formigó (Solarbloc), sense necessitat de realitzar cimentació o enclatge del suport a la coberta. Cada coberta també incorpora un inversor, del fabricant SMA, de 25 kW (amb un total de 50 kW).

Amb aquesta instal·lació solar fotovoltaica, el client ha aconseguit fins a un 61,6% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 73,7 MWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 45.735 kg de CO₂ a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars en el teu negoci?

Contacte amb nosaltres per a concertar una visita al la teva empresa amb l’objectiu d’elaborar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les teves necessitats de consum.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2022

  Emplaçament: Reus (Baix Camp).

  Serveis / instal·lacions realitzades:
  Fotovoltaica.

  Potència de la instal·lació: 50KW.

  Consum estimat dels edificis: 89,3 MWh.

  Producció anual: 73,7 MWh.

  Estalvi consum anual: 52,0 MWh.

  Estalvi emissions C02: 45.735 Kg.