Control domótica

Empresa de domòtica

La integració electrònica de les instal·lacions és indispensable per a obtenir la màxima eficiència energètica

A Solgetic som una empresa d’instal·lacions que ofereix serveis especialitzats en les instal·lacions de domòtica per aconseguir la màxima eficiència en cada un dels nostres projectes.

Com a experts posem a la teva disposició tota la nostra experiència per assessorar-te en el disseny de les instal·lacions i escollir els equips més adequats.

Solgetic empresa d’instal·lacions de Domòtica

Solgetic som una empresa que ofereix serveis d’instal·lacions d’energies renovables. On fem l’ús de la domòtica per aconseguir el màxim rendiment i funcionalitats per les nostres instal·lacions. Aquí pots veure les nostres instal·lacions de domòtica.

Som instal·ladors especialistes en instal·lacions d’alta eficiència energètica, de generació d’energia i en la integració de sistemes per monitoritzar i gestionar tot allò que ens permetrà controlar i optimitzar energèticament l’edifici.

Són exemples de les instal·lacions que implementem amb la solvència tècnica que ens dona l’experiència i coneixements dels nostres operaris i enginyers.

A més d’estar especialitzats en instal·lacions de climatització i ventilació d’alta eficiència energètica i energies renovables, realitzem qualsevol instal·lació que formi part d’un edifici.

Solgetic Partners de Loxone i KNX

Loxone Smart Home - Gold Partner

Som partners oficials Loxone i KNX.

Loxone és un fabricant austríac de sistemes domòtics amb una molt bona relació qualitat-preu. Som “Gold Partner” de Loxone.

KNX és un estàndar de sistemes de control que permet incorporar components de control d’una gran varietat de fabricants. És un sistema molt utilitzat en habitatges i edificis terciaris.

Instal·lació de Domòtica

L’evolució de la tecnologia no té descans i els edificis no es quedaran enrere a l’hora d’incorporar-la. Creiem que un habitatge o un edifici requereix instal·lacions que es puguin controlar i gestionar mitjançant una pantalla, un mòbil, una tablet o un ordinador. Aquests sistemes ens faciliten el dia a dia i ens permeten saber quant estem consumint i com podem reduir la nostra despesa energètica.

Els sistemes de control, a més de poder gestionar les instal·lacions de climatització, calefacció, la il·luminació… També ens permeten incorporar el control d’altres sistemes com servidors musicals, la seguretat, els equips multimèdia, els electrodomèstics…

Instal·lació de Domòtica

Tipus de sistemes domòtics disponibles

Nosaltres com a empresa de domòtica sempre t’assessorament perquè tinguis el millor sistema, acord a les vostres necessitats i condicions.

Sistema KNX: Control integral de casa teva

El sistema KNX ofereix un control complet de tots els dispositius i sistemes domòtics de la teva llar, permetent gestionar la il·luminació, calefacció, climatització i seguretat de forma integrada.

Integració de sistemes de climatització i il·luminació

La domòtica permet la integració de sistemes de climatització i il·luminació, ajustant automàticament la temperatura i la il·luminació segons les teves preferències i necessitats, per tal de garantir un ambient confortable en tot moment.

Interconnexió de productes per a una gestió eficient

La interconnexió de productes a la domòtica facilita una gestió eficient dels recursos, permetent la comunicació entre diferents dispositius per optimitzar el consum energètic i millorar l’eficiència a la llar.

Preu de la instal·lació de domòtica

El preu d’una instal·lació de domòtica és molt variable, et podem realitzar un pressupost totalment gratuït on descobriràs el preu de la teva instal·lació.

“Completa el nostre formulari ràpid i fàcil, i descobreix com la nostra tecnologia pot transformar la teva llar en un espai intel·ligent i eficient. No esperis més per fer el primer pas cap a una llar més moderna i còmode”

Casos d’èxit d’Instal·lacions domòtiques realitzades per Solgetic

Projectes destacats d’instal·lacions de domòtica en habitatges.

Habitatge Passivhaus a Eivissa.

En aquest projecte hem subministrat el sistema de control domòtic Loxone i hem realitzat la seva posada en funcionament. S’han integrat les següents instal.lacions: climatització, ventilació, persianes, monitorització de consums, fotovoltaica i dipòsits de tractament d’aigua.

Habitatge unifamiliar aïllat certificat Passivhaus Clàssic.

En aquest projecte hem dut a terme el subministrament i posada en funcionament del sistema domòtic Loxone que controla la climatització, la ventilació mecànica i les persianes. La climatització està formada per una bomba de calor (aerotèrmia) i una bateria d’aigua integrada en el sistema de ventilació mecànica de doble flux amb recuperador de calor.

Domòtica per empreses i edificis

Domòtica a oficines

A l’àmbit d’edificis i oficines, la implementació de la domòtica es tradueix en més eficiència en la gestió de recursos i un entorn de treball més segur i confortable. Els sistemes intel·ligents permeten una supervisió constant de les instal·lacions, facilitant la detecció primerenca de possibles incidències i optimitzant l’ús de l’energia.

 • Control remot de la climatització i la il·luminació.
 • Monitoratge de consums energètics per reduir costos.
 • Integració de sistemes de control d’accessos i seguretat.
Domòtica a edificis i oficines
Domòtica per hotels

Domòtica per hotels

Al sector hoteler, la domòtica juga un paper fonamental en la satisfacció dels hostes i l’eficiència operativa dels establiments. Els sistemes intel·ligents permeten personalitzar l’experiència de cada client, controlar l’ús de les instal·lacions comunes i optimitzar la gestió de recursos per a un funcionament més rendible.

 • Automatització de serveis a les habitacions.
 • Configuració d’ambients personalitzats segons les preferències dels hostes.
 • Control de consums energètics per reduir la petjada ambiental.

Domòtica en locals comercials

A espais comercials i empreses, la integració de la domòtica permet millorar l’experiència dels clients, garantir la seguretat de les instal·lacions i optimitzar l’ús de recursos. L’automatització de processos i el monitoratge en temps real de diferents aspectes del negoci contribueixen a una gestió més eficient i rendible.

 • Optimització de la il·luminació i els sistemes de climatització per crear ambients agradables.
 • Control d’accessos i de seguretat per protegir l’entorn laboral.
 • Gestió intel·ligent dels recursos per reduir costos operatius.
Domòtica en espais comercials i empreses
Domòtica per edificis

Domòtica per Edificis

En el sector de la gestió d’edificis, la domòtica juga un paper fonamental en la satisfacció dels ocupants i l’eficiència operativa. Els sistemes intel·ligents permeten personalitzar l’experiència de cada usuari, controlar l’ús de les instal·lacions comunes i optimitzar la gestió de recursos per a un funcionament més rendible.

 • Automatització de serveis: Control intel·ligent de la il·luminació, la climatització, la seguretat i l’accés per a una gestió més eficient.
 • Configuració d’ambients personalitzats: Ajustament de temperatura, il·luminació i altres factors ambientals segons les preferències dels ocupants.
 • Control de consums energètics: Monitoratge i gestió eficient de l’energia per reduir costos i minimitzar la petjada ambiental.

Preguntes Freqüents en la instal·lació de domòtica

Resol tots els teus dubtes:

La majoria dels sistemes de domòtica estan dissenyats per ser compatibles amb les instal·lacions elèctriques existents. Nosaltres podem assessorar per donarte-te la millor solució.

Cada cas és diferent, depèn de les teves necessitats i condicions. Sense un pressupost no ho pots saber.

Com som partners oficials de Loxone i KNX obtenim productes oficials i certificats de la millor qualitat. Amb la màxima seguretat i protecció.

Nosaltres ens encarreguem de tota la instal·lació i programació.