Solgetic Biomasa

Biomassa

Una alternativa econòmica i sostenible per a calefacció i ACS

Som un país de boscos i d’ells ens en podem aprofitar per obtenir energia tèrmica. La biomassa consisteix en aprofitar la fusta dels arbres per obtenir-ne combustible en forma de llenya, estelles, pèl.let,…. Les calderes de biomassa produeixen aigua calenta mitjançant un combustible renovable com és la biomassa.

Perquè diem que la biomassa és una energia renovable? Ho diem gràcies al cicle de la biomassa, que es basa en l’absorció de CO2 que les plantes realitzen per al seu creixement. Aquest CO2 és el que després s’allibera durant la seva combustió, per tant, el nivell de CO2 en el medi natural es manté.

Calderes n’hi ha de diferents tipus en funció del tipus de biomassa: de llenya, d’estelles, de pinyol d’oliva, de clova d’ametlla,…, però són les calderes de pèl.let les que millor aprofiten l’energia de la biomassa i que millor s’adapten a les necessitats dels edificis. Un dels principals avantatges d’aquestes calderes és que el pèl.let és un combustible que es pot subministrar mitjançant camions cisternes, com si es tractés de gasoil.

La qualitat d’una caldera depèn principalment de la gestió del residu que es genera amb la crema del combustible, per això apostem per calderes de primeres marques que garanteixen un funcionament estable, baix manteniment i alta eficiència energètica.

Solgetic Caldera Biomasa

Projectes Biomassa

Estàs interessat en aquesta solució?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.