Solgetic bomba de calor

Aerotermia

La millor solució per a la climatització i producció d’ACS: eficient, sostenible, neta

Per a climatitzar un edifici hi ha diferents tecnologies i combustibles al nostre abast. Calderes de gas, la biomassa, el gasoil,….., però creiem que els sistemes totalment elèctrics s’aniran imposant gràcies als generadors fotovoltaics que ens permeten l’autoconsum d’electricitat. Per aquest motiu apostem especialment per les bombes de calor com a sistema de producció de la climatització i l’aigua calenta sanitària. Es tracta d’equips que aprofiten l’energia de l’aire o del subsòl per produir aigua calenta i/o freda, obtenint un alt rendiment energètic: de 1 kWh elèctric consumit s’obtenen entre 3 i 5 kWh tèrmics en forma d’aigua calenta o freda.

Les bombes de calor actuals obtenen bons rendiments fins i tot en temperatures extremes, tot i que on millor rendeixen és en zones amb climes temperats.

El seu principal avantatge respecte les calderes és que, a més de produir aigua calenta, també ens permeten produir aigua freda per a climatitzar a l’estiu. Precisament és a l’estiu on cada vegada tenim més demanda energètica degut al Canvi climàtic. Aquest fet ens encaixa perfectament amb l’autoconsum elèctric, doncs és a l’estiu quan més producció d’energia tenim amb la fotovoltaica.

Projectes d’Aerotèrmia

Estàs interessat en aquesta solució?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.