Aerotèrmia a Sant Vicenç de Torelló

Descripció Substitució d’una caldera de gasoil per una aerotèrmia Panasonic Bibloc de 16 kW per a la producció de calefacció i ACS (Aigua Calenta Sanitària) a un habitatge residencial de Sant Vicenç de Torelló (Osona). Per alimentar el consum de l’aerotèrmia, també s’ha realitzat una instal·lació fotovoltaica de 12,62 kWp. D’aquesta manera, es redueix el …

Instal·lació d’aerotèrmia a Sant Vicenç de Torelló (Osona)

Aerotèrmia

Descripció

Substitució d’una caldera de gasoil per una aerotèrmia Panasonic Bibloc de 16 kW per a la producció de calefacció i ACS (Aigua Calenta Sanitària) a un habitatge residencial de Sant Vicenç de Torelló (Osona).

Per alimentar el consum de l’aerotèrmia, també s’ha realitzat una instal·lació fotovoltaica de 12,62 kWp. D’aquesta manera, es redueix el consum elèctric de la xarxa i s’incrementa l’estalvi en la factura de la llum.

Estalvi econòmic

L’estalvi anual s’obté de la diferència entre els costos energètics actuals i els de la proposta:

ActualConsumPreu Import
Gasoil2.230 l1,21 €/ l2.698€
Electricitat6.180 kWh0,292€/ kWh1.806€
TOTAL4.504€
PropostaConsumPreu Import
Gasoil01,21€/ l0€
Electricitat908 kW/h0,292€ / kWh265€
TOTAL265€
ESTALVI4.239€

Amb aquesta instal·lació conjunta de plaques solars i aerotèrmia, el propietari aconsegueix un estalvi anual de 4.239€, amb una producció anual estimada de 16.413 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 10.616 Kg de CO2 a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars i/o aerotèrmia en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars i aerotèrmia.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2024

  Emplaçament: Sant Vicenç de Torelló (Osona).

  Instal·lació realitzada: Aerotèrmia i fotovoltaica.

  Consum anual: 11.766 kWh

  Orientació de la teulada: sud-est i nord-est.

  Potència de la instal·lació fotovoltaica: 11,62 kWp.

  Producció anual fotovoltaica: 16.413 kWh.

  Estalvi anual emissions CO2: 10.616 kg