Aerotèrmia a Taradell

Descripció Substitució d’un escalfador a gas butà per una aerotèrmia per a la producció d’ACS (Aigua Calenta Sanitària) d’un habitatge a Taradell (Osona). Es tracta d’una aerotèrmia Panasonic Monobloc amb un dipòsit de 200 litres, capaç de cobrir tota la demanda d’ACS. També s’ha realitzat una Instal·lació fotovoltaica per autoconsum, amb una potència pic de …

Instal·lació aerotèrmia a Taradell (Osona)

Aerotèrmia

Descripció

Substitució d’un escalfador a gas butà per una aerotèrmia per a la producció d’ACS (Aigua Calenta Sanitària) d’un habitatge a Taradell (Osona). Es tracta d’una aerotèrmia Panasonic Monobloc amb un dipòsit de 200 litres, capaç de cobrir tota la demanda d’ACS.

També s’ha realitzat una Instal·lació fotovoltaica per autoconsum, amb una potència pic de 4,10 kWp. Aquest sistema fotovoltaic està format per 9 panells solars de 455 Wp, amb un inversor monofàsic SMA SunnyBoy de 4 kW i un SMA Energy Meter per a la monitorització del consum.

L’energia elèctrica produïda per les plaques solars permet alimentar l’aerotèrmia, reduint el consum elèctric de la xarxa i incrementant l’estalvi en la factura de la llum.

Amb aquesta instal·lació conjunta d’aerotèrmia i plaques solars, el propietari podrà aconseguir fins a un 70% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 5.806 kWh. També contribuirà a evitar la emissió anual de fins a 3.680 Kg de CO2 a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars i/o aerotermia en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un pressupost, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2022

  Emplaçament: Taradell (Osona).

  Instal·lació realitzada:
  Aerotèrmia i fotovoltaica.

  Potència instal·lació fotovoltaica: 4,10 KW.

  Producció anual fotovoltaica: 5.806 kWh.

  Estalvi anual: 3.781 kWh

  Estalvi emissions C02: 3.680 kg.