Aerotèrmia a Tona

Descripció Substitució d’una caldera de gas per una aerotèrmia Daikin de 16 kW per a la producció de calefacció i d’ACS (Aigua Calenta Sanitària) d’un habitatge residencial. El consum energètic de l’aerotèrmia es cobreix amb la producció elèctrica de la instal·lació fotovoltaica. També s’ha realitzat una instal·lació fotovoltaica per a autoconsum, amb una potència pic …

Instal·lació d’aerotèrmia a Tona (Osona)

Aerotèrmia

Descripció

Substitució d’una caldera de gas per una aerotèrmia Daikin de 16 kW per a la producció de calefacció i d’ACS (Aigua Calenta Sanitària) d’un habitatge residencial. El consum energètic de l’aerotèrmia es cobreix amb la producció elèctrica de la instal·lació fotovoltaica.

També s’ha realitzat una instal·lació fotovoltaica per a autoconsum, amb una potència pic de 6,64 kWp, a la coberta de l’habitatge. D’aquesta manera, el consum energètic de l’aerotèrmia es cobreix amb la producció elèctrica de la instal·lació fotovoltaica.

Amb aquesta instal·lació conjunta de fotovoltaica i aerotèrmia, el propietari aconsegueix fins a un 74% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 8.733 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 5.156 Kg de CO2 a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars i/o aerotèrmia en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2022

  Emplaçament: Tona (Osona).

  Instal·lació realitzada:
  Aerotèrmia i fotovoltaica.

  Orientació de la teulada: Oest, sud i est.

  Potència de la instal·lació fotovoltaica: 5,86 kW.

  Producció anual fotovoltaica: 8.733 kWh.

  Estalvi anual: 6.292 kWh

  Estalvi emissions C02: 5.156 kg.