Aerotèrmia a Sant Pol de Mar

Descripció Instal·lació d’una aerotèrmia Daikin de 6 kW per a la producció de climatització – calefacció i refrigeració – i aigua calenta (ACS) a un habitatge unifamiliar de Sant Pol de Mar (Maresme). Per a la distribució de la climatització s’ha instal·lat un sostre radiant i un fancoil a la planta baixa. Per a l’aigua …

Instal·lació aerotèrmia al Maresme

Aerotèrmia

Descripció

Instal·lació d’una aerotèrmia Daikin de 6 kW per a la producció de climatització – calefacció i refrigeració – i aigua calenta (ACS) a un habitatge unifamiliar de Sant Pol de Mar (Maresme).

Per a la distribució de la climatització s’ha instal·lat un sostre radiant i un fancoil a la planta baixa. Per a l’aigua calenta (ACS) s’ha instal·lat un acumulador de 230 L, integrat a la unitat interior de l’aerotèrmia.

També s’ha realitzat una instal·lació fotovoltaica per autoconsum, amb una potència pic de 11,34 kWp, sobre la coberta inclinada de l’habitatge. Els excedents de la instal·lació fotovoltaica alimenten el sistema de l’aerotèrmia, proporcionant un important estalvi econòmic.

Estàs pensant a instal·lar aerotèrmia en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2024

  Emplaçament: Sant Pol de Mar (Maresme).

  Instal·lació realitzada: Instal·lació aerotèrmia i fotovoltaica.

  Orientació de la teulada: Sud.

  Potència de la instal·lació fotovoltaica: 11,34 kWp.

  Producció anual fotovoltaica: 16.131 kWh.