Aerotèrmia a Matadepera

Descripció Instal·lació d’una aerotèrmia Daikin de 16 kW amb un acumulador de 230 l per a la producció de climatització – calefacció i refrigeració – i aigua calenta (ACS) a un habitatge unifamiliar a Matadepera (Vallès Occidental). L’aerotèrmia està connectada a un terra radiant per a la distribució de la calefacció i l’aigua calenta a …

Instal·lació aerotèrmia al Vallès Occidental

Aerotèrmia

Descripció

Instal·lació d’una aerotèrmia Daikin de 16 kW amb un acumulador de 230 l per a la producció de climatització – calefacció i refrigeració – i aigua calenta (ACS) a un habitatge unifamiliar a Matadepera (Vallès Occidental).

L’aerotèrmia està connectada a un terra radiant per a la distribució de la calefacció i l’aigua calenta a les estances de la llar. Per a la refrigeració s’han instal·lat equips d’expansió directa de Daikin VRV.

També s’ha realitzat una instal·lació fotovoltaica per autoconsum, amb una potència pic de 6,56 kWp, sobre la coberta plana de l’habitatge. Els excedents de la fotovoltaica alimenten el consum elèctric de l’aerotèrmia, reduint el consum de la xarxa elèctrica i incrementant l’estalvi.

Estàs pensant a instal·lar aerotèrmia en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2024

  Emplaçament:Matadepera (Vallès Occidental).

  Instal·lació realitzada: Instal·lació d’aerotèrmia i fotovoltaica.

  Orientació de la teulada: Sud.

  Potència instal·lació fotovoltaica: 6,56 kWp.

  Producció anual fotovoltaica: 9.265 kWh.