Fotovoltaica per a una empresa a Centelles

Descripció Instal·lació solar fotovoltaica coplanar per a autoconsum, muntada sobre una coberta a dues aigües de xapa trapezoidal amb orientacions a est i oest, d’una empresa industrial de Centelles. Aquest sistema fotovoltaic està format per 72 plaques solars, del fabricant LongiSolar, de 535 Wp, amb dos inversors monofàsics GoodWe de 17kW (un total de 34 …

Instal·lació fotovoltaica a una empresa industrial

Fotovoltaica a Centelles

Descripció

Instal·lació solar fotovoltaica coplanar per a autoconsum, muntada sobre una coberta a dues aigües de xapa trapezoidal amb orientacions a est i oest, d’una empresa industrial de Centelles.

Aquest sistema fotovoltaic està format per 72 plaques solars, del fabricant LongiSolar, de 535 Wp, amb dos inversors monofàsics GoodWe de 17kW (un total de 34 kW nominals). Per a la monitorització del consum, s’ha instal·lat un analitzador de xarxes Energy meter SEC1000.

L’estructura metal·lica per a la fixació dels panells està formada per trams de guia d’alumini fixats directament sobre la coberta metàl·lica de la nau. A sobre aquests trams es recolzen les plaques solars, fixades mitjançant peces d’unió cargolades. Tot el material de fixació es del fabricant Sunfer.

Amb aquesta instal·lació solar fotovoltaica, el propietari podrà aconseguir fins a un 71,3% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 50,5 kWh. També contribuirà a evitar la emissió anual de fins a 32,7 tones de CO2 a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars en el teu negoci?

Contacte amb nosaltres per a concertar una visita al la teva empresa amb l’objectiu d’elaborar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les teves necessitats de consum.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2022

  Emplaçament: Centelles (Osona).

  Instal·lacions realitzades:
  Fotovoltaica.

  Potència de la instal·lació: 34 KW.

  Consum estimat dels edificis: 52,3 MWh.

  Producció anual: 50,5 MWh.

  Estalvi consum anual: 33,8 MWh.

  Estalvi emissions C02: 32.724 Kg.