Fotovoltaica per a un hotel a Sant Cugat

Descripció Instal·lació fotovoltaica coplanar per a un hotel/restaurant a Sant Cugat del Vallès. L’edifici disposa de tres cobertes on es reparteixen els 172 mòduls instal·lats. Aquests s’han instal·lat a dues cobertes orientades a sud i una a oest, fixats de manera coplanar a la teula. Incorpora tres inversors Goodwe de 25 kW per un total …

Fotovoltaica per autoconsum

Sant Cugat del Vallès

Descripció

Instal·lació fotovoltaica coplanar per a un hotel/restaurant a Sant Cugat del Vallès. L’edifici disposa de tres cobertes on es reparteixen els 172 mòduls instal·lats. Aquests s’han instal·lat a dues cobertes orientades a sud i una a oest, fixats de manera coplanar a la teula. Incorpora tres inversors Goodwe de 25 kW per un total de 75 kW.

Es tracta d’una instal·lació fotovoltaica d’autoconsum on s’aprofita el 100% de la producció solar degut al gran consum de l’edifici. L’hotel ha aconseguit un estalvi del 17% en el consum elèctric i cada any evitarà emetre 63 tones de C02 a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars en el teu negoci?

Contacte amb nosaltres per a concertar una visita a la teva empresa, amb l’objectiu d’elaborar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les teves necessitats de consum.

Any: 2022.

Emplaçament: Sant Cugat (Vallès Oriental).

Instal·lació realitzada: Fotovoltaica.

Consum estimat de l’edifici: 600MWh

Potència de la instal·lació: 75 kW.

Producció anual: 97,8 MWh.

Estalvi consum anual: 97,8 MWh.

Estalvi C02: 63.230 Kg.