Equip progetic

Sobre
Solgetic

Instal·lacions per a edificis sostenibles, confortables i saludables

Els edificis són un dels principals consumidors d’energia i per aquest motiu s’ha fixat com a objectiu europeu que els nous edificis han de ser molt més eficients que els que s’han construït fins ara.

L’eficiència energètica comença per fer que un edifici tingui una demanda energètica baixa. Això s’aconsegueix actuant sobre la “pell” de l’edifici, gràcies a aïllaments, hermeticitat, orientació,… Quan hem aconseguit un edici de baixa demanda energètica llavors cal dissenyar unes instal·lacions eficients que permetin el confort per als usuaris i garanteixin la seva salut i, ja de passada, que puguin generar part de l’energia que consumeixin.

Som especialistes en instal.lacions d’alta eficiència energètica, de generació d’energia i en la integració de sistemes per monitoritzar i gestionar tot allò que ens permetrà controlar i optimitzar energèticament l’edifici.

Sobretot estem especialitzats en instal·lacions per a edificis nZEB (“nearly-zero energy building”) i Passivhaus.

Sistemes de climatització d’alta eficiència, com les bombes de calor, sostenibles, com la biomassa, generadors d’energia basats en les energies renovables, com és la fotovoltaica, sistemes de control i domòtica, estalvi d’aigua,…., són exemples de les instal·lacions que implementem amb la solvència tècnica que ens dona l’experiència i coneixements dels nostres operaris i enginyers.

A més d’estar especialitzats en instal·lacions de climatització i ventilació d’alta eficiència energètica i energies renovables, realitzem qualsevol instal·lació que formi part d’un edifici:

  • Control / domòtica
  • Instal·lacions elèctriques i de comunicació
  • Control d’accés
  • Monitorització
  • Fontaneria
  • Sanejament
  • Tractament d’aigües

Contacta amb
Solgetic

Si tens cap dubte contacta amb nosaltres i ens posarem en contacte el més aviat possible.


    Vull rebre contingut promocional