Domòtica a Sant Pol de Mar

Descripció Instal·lació d’un sistema de domòtica Loxone per al control de la climatització i la ventilació a un habitatge unifamiliar de Sant Pol de Mar (Maresme). El sistema també permet la integració d’altres instal·lacions de l’habitatge, com ara: persianes, il·luminació interior i exterior, videoporter, alarmes tècniques i alarmes anti-intrusió. El propietari pot accedir a les …

Instal·lació de domòtica al Maresme

Domòtica

Descripció

Instal·lació d’un sistema de domòtica Loxone per al control de la climatització i la ventilació a un habitatge unifamiliar de Sant Pol de Mar (Maresme).

El sistema també permet la integració d’altres instal·lacions de l’habitatge, com ara: persianes, il·luminació interior i exterior, videoporter, alarmes tècniques i alarmes anti-intrusió.

El propietari pot accedir a les instal·lacions des d’Internet, a través de mòbil, tablet o PC.

Estàs pensant a instal·lar domòtica en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un pressupost adaptat a les característiques del teu habitatge sense cap compromís. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats de la programació i execució de tota la instal·lació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


    Vull rebre contingut promocional
    Any: 2024

    Emplaçament: Sant Pol de Mar (Maresme).

    Instal·lació realitzada: Instal·lació de domòtica.