Fotovoltaica a Manlleu

Descripció Instal·lació de plaques solars per a autoconsum, amb una potència pic de 3,64 kWp, sobre la coberta inclinada de teules d’un habitatge a Manlleu (Osona). Aquest sistema fotovoltaic esta format per 8 plaques solars Trina Solar de 455 Wp, amb un inversor SMA de 3,60 kW i un analitzador SMA Energy Meter per a …

Instal·lació de plaques solars a un habitatge de Manlleu (Osona)

Fotovoltaica

Descripció

Instal·lació de plaques solars per a autoconsum, amb una potència pic de 3,64 kWp, sobre la coberta inclinada de teules d’un habitatge a Manlleu (Osona). Aquest sistema fotovoltaic esta format per 8 plaques solars Trina Solar de 455 Wp, amb un inversor SMA de 3,60 kW i un analitzador SMA Energy Meter per a la monitorització del consum.

Per a la fixació de les plaques solars a la coberta de l’habitatge, s’ha utilitzat una estructura metàl·lica, del fabricant K2 systems, formada per guies d’alumini fixades sobre les crestes de les teules.

Amb aquesta instal·lació fotovoltaica, el propietari aconsegueix fins a un 75,2% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 5.380 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 3.426 Kg de CO2 a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2022

  Emplaçament: Manlleu (Osona).

  Consum de l’habitatge: 4.490 kWh

  Instal·lació realitzada: Instal·lació de plaques solars.

  Orientació de la teulada: Sud-Oest.

  Potència de la instal·lació: 3,64 kWp.

  Producció anual: 5.380 kWh.

  Estalvi anual: 3.376 kWh

  Estalvi emissions C02: 3.426 kg.