Fotovoltaica a Tona

Descripció Instal·lació fotovoltaica per a autoconsum, amb una potència pic de 13,13 kWp, sobre la coberta inclinada d’una empresa de Tona (Osona). Aquest sistema fotovoltaic està format per 26 plaques solars de 505 Wp, amb un inversor trifàsic del fabricant SMA de 10 kW. Per a la fixació de les plaques solars a la coberta …

Instal·lació fotovoltaica per a una empresa a Tona (Osona)

Fotovoltaica

Descripció

Instal·lació fotovoltaica per a autoconsum, amb una potència pic de 13,13 kWp, sobre la coberta inclinada d’una empresa de Tona (Osona). Aquest sistema fotovoltaic està format per 26 plaques solars de 505 Wp, amb un inversor trifàsic del fabricant SMA de 10 kW.

Per a la fixació de les plaques solars a la coberta de l’habitatge, s’ha utilitzat una estructura metàl·lica, del fabricant K2 Systems, formada per guies d’alumini fixades a la coberta.

Per a la monitorització de la producció de la instal·lació fotovoltaica, s’ha instal·lat un analitzador de xarxes. Així, el propietari podrà consultar la producció de la seva instal·lació en temps real a través de qualsevol mòbil o ordinador.

Amb aquesta instal·lació solar fotovoltaica, el propietari podrà aconseguir un 100% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 18.150 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 11.739 Kg de CO2 a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars a la teve empresa?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques de la teva empresa o negoci. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2024.

  Emplaçament:
  Tona (Osona).

  Consum anual de l’empresa:
  12.450 kWh.

  Instal·lació realitzada: Instal·lació fotovoltaica.

  Potència de la instal·lació: 13,13 kWp.

  Producció anual:
  18.150 kWh.

  Estalvi anual:
  12.785 kWh.

  Estalvi emissions C02 anuals (Kg): 11.739 kg