Aerotèrmia a Centelles

Descripció Instal·lació d’una aerotèrmia Panasonic Aquarea Bi-bloc de 12 kW per a la producció de climatització – calefacció i refrigeració – i aigua calenta (ACS) a un habitatge plurifamiliar de Centelles (Osona). El tipus de bomba de calor és el Bi-bloc, que vol dir que tenen una unitat exterior i una unitat interior que incorpora …

Instal·lació aerotèrmia a Centelles

Aerotèrmia

Descripció

Instal·lació d’una aerotèrmia Panasonic Aquarea Bi-bloc de 12 kW per a la producció de climatització – calefacció i refrigeració – i aigua calenta (ACS) a un habitatge plurifamiliar de Centelles (Osona).

El tipus de bomba de calor és el Bi-bloc, que vol dir que tenen una unitat exterior i una unitat interior que incorpora els elements hidràulics. La connexió entre les dues unitats es realitza mitjançant canonades de coure per on circula un gas refrigerant.

Estàs pensant a instal·lar aerotèrmia en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


    Vull rebre contingut promocional
    Any: 2023

    Emplaçament: Centelles (Osona).

    Instal·lació realitzada: Instal·lació d’aerotèrmia..