Aerotèrmia a Vallromanes

Descripció Instal·lació d’una aerotèrmia Daikin Altherma de 16 kW amb un acumulador d’ACS de 260l per a la producció de calefacció i aigua calenta (ACS) a un habitatge unifamiliar de Vallromanes (Vallès Oriental). L’aerotèrmia està connectada als radiadors per a la distribució de la calefacció a les estances de la llar. Estàs pensant a instal·lar …

Instal·lació aerotèrmia a Vallromanes

Aerotèrmia

Descripció

Instal·lació d’una aerotèrmia Daikin Altherma de 16 kW amb un acumulador d’ACS de 260l per a la producció de calefacció i aigua calenta (ACS) a un habitatge unifamiliar de Vallromanes (Vallès Oriental).

L’aerotèrmia està connectada als radiadors per a la distribució de la calefacció a les estances de la llar.

Estàs pensant a instal·lar aerotèrmia en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


    Vull rebre contingut promocional
    Any: 2023

    Emplaçament: Vallromanes (Vallès Oriental).

    Instal·lació realitzada: Instal·lació d’aerotèrmia.