Instal·lacions a Matadepera

Descripció Instal·lacions integrals de climatització, ventilació, fontaneria, sanejament, electricitat, comunicacions, fotovoltaica, carregador per a cotxe elèctric i domòtica per a un habitatge unifamiliar d’obra nova a Matadepera (Vallès Occidental). Pe a la producció de climatització – calefacció i refrigeració- i aigua calenta (ACS) s’ha instal·lat una aerotèrmia d’11 kW amb un acumulador de 260 l. …

Instal·lacions per a un habitatge d’obra nova a Matadepera (Vallès Occidental).

Instal·lacions

Descripció

Instal·lacions integrals de climatització, ventilació, fontaneria, sanejament, electricitat, comunicacions, fotovoltaica, carregador per a cotxe elèctric i domòtica per a un habitatge unifamiliar d’obra nova a Matadepera (Vallès Occidental).

Pe a la producció de climatització – calefacció i refrigeració- i aigua calenta (ACS) s’ha instal·lat una aerotèrmia d’11 kW amb un acumulador de 260 l. Per a la distribució interior de la calefacció i la refrigeració s’han instal·lat 4 fancoils de conductes amb motors DC.

Per a la ventilació de l’habitatge, s’ha instal·lat un sistema de ventilació mecànica de doble fux amb recuperador de calor.

També s’ha realitzat una instal·lació fotovoltaica per a autoconsum, amb una potència pic de 7,04 kWp, sobre la coberta plana de l’habitatge. Els excedents de la fotovoltaica alimenten el consum de l’aerotèrmia i del carregador per a vehicle elèctric.

Per al control de la climatització i la ventil·lació s’ha instal·lat un sistema de domòtica Loxone. El propietari podrà accedir als paràmetres de la instal·lació via internet, a través de mòbil, tablet o ordinador.

Any: 2020

Emplaçament: Matadepera (Vallès Occidental)

Instal·lacions realitzades:
Climatització, ventilació, domòtica, electricitat, comunicacions,
fotovoltaica, fontaneria i sanejament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *