Instal·lacions a Palau Solità i Plegamans

Descripció Realització de les instal·lacions de climatització, producció d’ACS (Aigua Calenta Sanitària) i ventilació per a un habitatge unifamiliar d’obra nova a Palau-Solità i Plegamans (Vallès Oriental). Per a la refrigeració i calefacció de l’habitatge, s’han instal·lat dos equips 1×1 d’expansió directa, un per a cada planta, amb unitats interiors de conductes. Per a la …

Instal·lacions a Palau Solità i Plegamans (Vallès Occidental)

Fotovoltaica

Descripció

Realització de les instal·lacions de climatització, producció d’ACS (Aigua Calenta Sanitària) i ventilació per a un habitatge unifamiliar d’obra nova a Palau-Solità i Plegamans (Vallès Oriental).

Per a la refrigeració i calefacció de l’habitatge, s’han instal·lat dos equips 1×1 d’expansió directa, un per a cada planta, amb unitats interiors de conductes. Per a la producció d’ACS (Aigua Caleta Sanitària), s’ha instal·lat una aerotèrmia Panasonic monobloc de 270 L.

La ventilació de l’habitatge està formada per un sistema de ventilació de doble flux de Zehnder, compost per 8 conductes d’impulsió i 8 conductes d’extracció.

Per a la producció elèctrica de l’habitatge, s’ha realitzat una instal·lació fotovoltaica de 4,55 Kwp. Aquest sistema fotovoltaic està format per 12 plaques solars de 375 Wp i 12 microinversors Enphase de 295 Wp.

Les plaques solars s’han muntat a la coberta plana de l’habitatge mitjançant blocs de formigó sobreposats a la mateixa coberta.

Vols realitzar instal·lacions en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


    Vull rebre contingut promocional
    Any: 2022

    Emplaçament: Palau Solità i Plegamans (Vallès Occidental).

    Instal·lació realitzada: Instal·lacions de climatització, ACS (Aigua Calenta Sanitària), ventilació i fotovoltaica.