Fotovoltaica a Sant Vicenç de Torelló

Descripció Instal·lació de plaques solars per a autoconsum, amb una potència pic de 12,62 kWp, sobre la coberta inclinada d’un habitatge unifamiliar a Sant Vicenç de Torelló (Osona). Aquest sistema fotovoltaic està format per 25 plaques solars JA Solar de 505 Wp, amb dos inversors monofàsics de la marca Huawei de 6,00 i 4,00 kW …

Instal·lació de plaques solars a Sant Vicenç de Torelló (Osona)

Fotovoltaica

Descripció

Instal·lació de plaques solars per a autoconsum, amb una potència pic de 12,62 kWp, sobre la coberta inclinada d’un habitatge unifamiliar a Sant Vicenç de Torelló (Osona). Aquest sistema fotovoltaic està format per 25 plaques solars JA Solar de 505 Wp, amb dos inversors monofàsics de la marca Huawei de 6,00 i 4,00 kW (total de 10 kW).

Per a la fixació de les plaques solars a la coberta de l’habitatge, s’ha utilitzat una estructura metàl·lica, del fabricant K2 Systems, formada per guies d’alumini fixades a les crestes de les teules. Per a la monitorització de la producció i el consum de la instal·lació fotovoltaica, s’ha instal·lat un analitzador de xarxes. Així, el propietari podrà consultar la producció de la seva instal·lació en temps real a través de qualsevol mòbil o ordinador.

També s’ha substituït la caldera de gasoil per una aerotèrmia Panasonic Bibloc de 16 kW per a la producció de calefacció i ACS (Aigüa Calenta Sanitària). Amb aquest sistema combinat, les plaques solars generen l’energia que alimenta la aerotèrmia, reduint el consum elèctric de la xarxa.

Estalvi econòmic

L’estalvi anual s’obté de la diferència entre els costos energètics actuals i els de la proposta:

ActualConsumPreu Import
Gasoil2.230 l1,21 €/ l2.698€
Electricitat6.180 kWh0,292€/ kWh1.806€
TOTAL4.504€
PropostaConsumPreu Import
Gasoil01,21€/ l0€
Electricitat908 kW/h0,292€ / kWh265€
TOTAL265€

Amb aquesta instal·lació conjunta de plaques solars i aerotèrmia, el propietari aconsegueix un 100% d’estalvi en el consum de gasoil i fins a un 85 % d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 16.413 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 10.616 Kg de CO2 a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars i/o aerotèrmia en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars i aerotèrmia.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2024

  Emplaçament: Sant Vicenç de Torelló (Osona).

  Instal·lació realitzada: Instal·lació conjunta de plaques solars i aerotèrmia.

  Consum anual: 11.766 kWh

  Orientació de la teulada: sud-est i nord-est.

  Potència de la instal·lació: 11,62 kWp.

  Producció anual: 16.413 kWh.

  Estalvi anual emissions CO2: 10.616 kg