Fotovoltaica a Llançà

Descripció Instal·lació de plaques solars per autoconsum a la coberta de la Confraria de Pescadors del Port de Llançà (Alt Empordà) amb una potència pic de 25,2 kWp i amb compensació d’excedents. Aquesta instal·lació fotovoltaica s’ha realitzat sobre les dues cobertes de l’edifici (una inclinada i una altre de plana). El sistema fotovoltaic està format per …

Instal·lació de plaques solars a la Confraria de Pescador del Port de Llançà (Alt Empordà)

Fotovoltaica

Descripció

Instal·lació de plaques solars per autoconsum a la coberta de la Confraria de Pescadors del Port de Llançà (Alt Empordà) amb una potència pic de 25,2 kWp i amb compensació d’excedents.

Aquesta instal·lació fotovoltaica s’ha realitzat sobre les dues cobertes de l’edifici (una inclinada i una altre de plana). El sistema fotovoltaic està format per 49 plaques solars Trina Solar (16 mòduls a la coberta inclinada i 17 a la coberta plana) de 410 i 517 Wp, amb un inversor trifàsic SMA de 25 kW. Per a la monitorització del consum, s’ha instal·lat un analitzador de xarxes SMA Sunny Home Manager.

Per a la fixació de les plaques solars a la coberta inclinada de l’edifici, s’ha utilitzat una estructura metal·lica, del fabricant K2 Systems, formada per guies d’alumini fixades directament sobre la coberta. Pel que fa a la coberta plana, els mòduls s’han muntat sobre una estructura prefabricada de formigó, del fabricant Solarbloc, sense necessitat de realitzar enclatge a la coberta.

Amb aquesta instal·lació fotovoltaica, l’empresa podrà aconseguir fins a un 35,6% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 34.586 kWh. L’empresa també contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 22.369 Kg de CO₂ a l’atmosfera.

Estàs pensant a instal·lar plaques solars a la teva empresa?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques de la teva empresa o negoci. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2023

  Emplaçament: Llançà (Alt Empordà).

  Consum de l’empresa: 96.570 kWh

  Instal·lació realitzada: Instal·lació de plaques solars.

  Orientació de la teulada: Sud i Oest.

  Potència de la instal·lació: 25 kW.

  Producció anual: 34.586 kWh.

  Estalvi anual: 34.377 kWh

  Estalvi emissions C02: 22.369 kg.