Preu aerotèrmia casa 200m2: Tot el que necessites saber amb Solgetic

Preu aerotèrmia casa 200m2: Tot el que necessites saber amb Solgetic L’aerotèrmia és una opció eficient i sostenible per climatitzar cases de 200m2. El seu preu varia segons la marca, la potència i la complexitat d’instal·lació. En general, oscil·la entre 10.000€ i 20.000€. És essencial tenir assessorament professional per garantir l’eficiència i el rendiment del …

Preu aerotèrmia casa 200m2: Tot el que necessites saber amb Solgetic

L’aerotèrmia és una opció eficient i sostenible per climatitzar cases de 200m2. El seu preu varia segons la marca, la potència i la complexitat d’instal·lació. En general, oscil·la entre 10.000€ i 20.000€. És essencial tenir assessorament professional per garantir l’eficiència i el rendiment del sistema. Solgetic oferim serveis especialitzats en instal·lacions d’aerotèrmia i energies renovables.

Preu aerotèrmia casa 200m2

“Instal·lació d’aerotèrmia i plaques solars realitzada per nosaltres, en una casa d’uns 200m2”

Avantatges i beneficis de l’aerotèrmia a cases de 200m2

L’aerotèrmia ofereix nombrosos avantatges i beneficis per a la climatització d’habitatges de 200m2, destacant:

Eficiència energètica i sostenibilitat

 • Utilitza energia renovable per a calefacció i refrigeració.
 • Contribueix a la reducció del consum energètic.
 • Permet un respecte més gran pel medi ambient.

Reducció d’emissions de CO2

 • Ajuda a reduir l’emissió de gasos contaminants.
 • Fomenta una llar més respectuosa amb l’entorn.

Estalvi econòmic a llarg termini

 • Possibilita un important estalvi a les factures energètiques.
 • Permet amortitzar la inversió inicial en un període raonable.
 • Contribueix a una major eficiència energètica i estalvi econòmic continuat.

Factors que influeixen en el preu d’instal·lació d’aerotèrmia

Cost estimat d’instal·lació

El preu d’instal·lar un sistema d’aerotèrmia a un habitatge de 200m2 pot variar considerablement segons diferents aspectes. Un dels factors principals a tenir en compte és el cost inicial d’adquisició de l’equip i de la seva instal·lació, que pot representar una inversió significativa. A més, és important considerar que el preu també dependrà de la marca i la qualitat de lequip seleccionat.

Variacions segons característiques específiques

Un altre aspecte que cal considerar són les característiques específiques de l’habitatge que influiran en el preu final de la instal·lació d’aerotèrmia. La potència necessària per climatitzar adequadament una casa de 200m2, així com la complexitat de la instal·lació, són elements determinants en el cost total del projecte. A més, aspectes com l’eficiència energètica i la sostenibilitat del sistema també poden influir en el preu final.

Client de Solgetic d’una casa d’uns 200m2

Instal·lació d'aerotèrmia amb fancoils

Instal·lació d’una aerotèrmia Daikin de 6 kW per a la producció de climatització – calefacció i refrigeració – i aigua calenta (ACS) a un habitatge unifamiliar de Sant Pol de Mar (Maresme).

Per a la distribució de la climatització s’ha instal·lat un sostre radiant i un fancoil a la planta baixa. Per a l’aigua calenta (ACS) s’ha instal·lat un acumulador de 230 L, integrat a la unitat interior de l’aerotèrmia.

Substitució d’una caldera de gas per una aerotèrmia Daikin de 16 kW per a la producció de calefacció i d’ACS (Aigua Calenta Sanitària) d’un habitatge residencial. El consum energètic de l’aerotèrmia es cobreix amb la producció elèctrica de la instal·lació fotovoltaica.

Amb aquesta instal·lació conjunta d’aerotèrmia i fotovoltaica, el propietari de l’habitatge s’estalvia un 85% de gasoil per a la calefacció de la llar i un 73% d’estalvi en el consum elèctric . La qual té una producció anual estimada de 10.199 kWh. Amb el sistema instal·lat contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 6.216 kg de CO₂ a l’atmosfera.

Aerotermia plaques solasr

Rang de preus de l’aerotèrmia per a cases de 200 m2

Cost estimat d’instal·lació

El preu de l’aerotèrmia per a un habitatge de 200 m2 pot variar entre 10.000 € i 20.000 €, depenent de diferents factors com ara la marca de l’equip, la potència requerida i la complexitat de la instal·lació.

Variacions segons característiques específiques

 • La marca de lequip juga un paper determinant en el rang de preus, ja que marques reconegudes solen tenir costos més elevats.
 • La potència necessària per a una casa de 200m2 impacta directament en el preu final, i és fonamental determinar-la de manera precisa per garantir un rendiment eficient.
 • La complexitat de la instal·lació, com ara la disposició de l’habitatge i l’accessibilitat per a la col·locació de l’equip, també pot influir en el cost total de l‘aerotèrmia.

Importància de l’assessorament professional en aerotèrmia

L’assessorament professional en aerotèrmia és crucial per garantir l’eficàcia i l’eficiència del sistema de climatització. Contacta amb nosaltres per oferir-te la millor opció acord a les teves necessitats.

Impacte en el rendiment i eficiència energètica

Un assessorament adequat contribueix significativament al funcionament correcte del sistema d’aerotèrmia, maximitzant-ne el rendiment i l’eficiència energètica. Això es tradueix en un confort més gran a la llar i en un estalvi econòmic a llarg termini.

Rendibilitat i període d’amortització de la inversió inicial

La rendibilitat de l’aerotèrmia com a sistema de climatització en habitatges de 200m2 és un factor clau a considerar. En aquest sentit, és important tenir en compte el període d’amortització de la inversió inicial, que pot variar segons diferents circumstàncies.

Estimacions per a habitatges de nova construcció

 • En el cas dhabitatges de nova construcció, el període damortització de la inversió inicial en aerotèrmia sol situar-se entre 4 i 6 anys. Això és degut al major nivell d’eficiència energètica que es pot aconseguir en aquest tipus de projectes, cosa que es tradueix en un estalvi significatiu en les factures energètiques al llarg del temps.

Temps de recuperació en rehabilitacions energètiques

 • En el cas de rehabilitacions energètiques en habitatges ja existents, el període d’amortització de la inversió inicial en aerotèrmia sol ser una mica més perllongat, rondant al voltant dels 8 anys. Tot i aquest major temps de recuperació, l’aerotèrmia continua sent una opció atractiva a causa de l’estalvi econòmic a llarg termini i dels beneficis mediambientals que ofereix.

Aspectes clau a tenir en compte abans d’instal·lar l’aerotèrmia en una casa de 200m2

Abans de procedir amb la instal·lació d’aerotèrmia a una casa de 200m2, és crucial tenir en compte diversos aspectes que garantiran el funcionament òptim i l’eficiència energètica del sistema:

Específiques de l’habitatge

 • Avaluar la mida i la distribució de l’habitatge per determinar la ubicació ideal dels equips.
 • Considereu l’orientació de la casa i l’exposició solar per maximitzar l’aprofitament de l’energia.
 • Assegureu-vos de comptar amb un espai adequat i ben ventilat per a la instal·lació de l’aerotèrmia.

A Solgetic us realitzarem un estudi/pressupost a les seves necessitats, sense cap compromís per resoldre tots els vostre dubtes.

Manteniment i cures del sistema

 • Realitzar un manteniment periòdic per garantir el funcionament correcte de l’aerotèrmia. (Solgeitc en realitzem)

Què és Solgetic?

Solgetic som una empresa d’instal·lacions d’energies renovables amb més de 10 anys d’experiència. Aquí pots veure totes les nostres instal·lacions realitzades d’aerotèrmia:

Som especialistes en instal·lacions d’alta eficiència energètica, de generació d’energia i en la integració de sistemes per monitoritzar i gestionar tot allò que ens permetrà controlar i optimitzar energèticament l’edifici.

Sobretot estem especialitzats en instal·lacions per a edificis nZEB (“nearly-zero energy building”) i Passivhaus.

Sistemes de climatització d’alta eficiència, com l’aerotèrmia, com la biomassa, generadors d’energia basats en les energies renovables, com és la fotovoltaica, sistemes de control i domòtica, estalvi d’aigua,…., són exemples de les instal·lacions que implementem amb la solvència tècnica que ens dona l’experiència i coneixements dels nostres operaris i enginyers.

A més d’estar especialitzats en instal·lacions de climatització i ventilació d’alta eficiència energètica i energies renovables, realitzem qualsevol instal·lació que formi part d’un edifici:

 • Control / domòtica
 • Instal·lacions elèctriques i de comunicació
 • Control d’accés
 • Monitorització
 • Fontaneria
 • Sanejament
 • Tractament d’aigües

Preguntes Freqüents sobre l’Instal·lacio d’aerotèrmia

Instal·lació d’aerotèrmia

Preguntes generals sobre la colocació de sistemes d’aerotèrmia

Sí, a pots instal·lar aerotèrmia a la teva nova casa construïda, igual que una vella. La nostra tecnologia s’adapta a diferents situacions i es pot integrar fàcilment a la teva infraestructura existent. Contacta’ns per un pressupost

Sí, és possible instal·lar un sistema d’aerotèrmia en un pis. Tot i que els pisos tendeixen a tenir menys espai que les cases unifamiliars, hi ha opcions dissenyades específicament per adaptar-se a aquest tipus de vivenda. Contacta’ns per un estudi gratuït.

Segons les regulacions del Reglament d’instal·lacions tèrmiques d’edificis (RITE), els sistemes aerotèrmics requereixen un manteniment preventiu per preservar-ne l’eficiència. A diferència dels sistemes de calefacció convencionals, no necessiten una inspecció periòdica cada 4 o 5 anys, ja que no hi involucren combustió ni generen residus o fums. És fonamental fer un manteniment regular per garantir el rendiment òptim del sistema, però no requereixen revisions de seguretat com les instal·lacions tradicionals de calefacció.

Estalvi, inversió i preus de l’aerotèrmia

Descubreix el benefici que obtindràs

Abans de procedir amb la instal·lació d’un sistema d’aerotèrmia, és fonamental fer un estudi detallat del consum energètic. Recomanem sol·licitar pressupostos a professionals qualificats, que us podran oferir la millor solució adaptada a les vostres necessitats específiques i calcular els terminis d’amortització del projecte. Aquest enfocament garanteix una elecció informada i rendible per a la teva inversió en energia renovable.

La implementació d’aerotèrmia pot conduir a un estalvi energètic fins al 75%. Com que no necessita un contracte amb la companyia de gas, és possible evitar el càrrec fix de la factura. Combinat amb l’ús de panells solars fotovoltaics, aquest sistema fins i tot pot generar un estalvi total del 100%. Aquesta combinació ofereix una solució integral per reduir significativament les despeses energètiques i promoure la independència energètica.

Si, a Solgetic oferim l’opció de fer el pagament a plaços. Contacta amb nosaltres per un pressupost gratuït.

Aerotèrmia VS Gas

Renova la climtitzció amb l’energia del futur

L’aerotèrmia ofereix millores significatives en eficiència, sostenibilitat i seguretat en comparació amb una caldera de gas. A més, es caracteritza per una durabilitat més gran, amb una vida útil que pot duplicar la d’una caldera de gas estàndard. Aquesta tecnologia representa una opció més eficaç i duradora per a la climatització de les llars, promovent tant lestalvi energètic com la cura del medi ambient.

Si el sistema que es reemplaça funciona a temperatures menors de 75 °C, que és el límit màxim de funcionament de l’aerotèrmia, llavors sí, en aquest cas no caldria instal·lar components addicionals. Això simplifica el procés d’instal·lació i fa que la transició al sistema d’aerotèrmia sigui més directa i eficient.