Aerotèrmia a Bigues i Riells

Instal·lació d’una aerotèrmia Samsung Monobloc de 14 kW per a la producció de calefacció i ACS (Aigua Calenta Sanitària) a un habitatge unifamiliar de Bigues i Riells (Vallès Oriental). L’aerotèrmia cobreix el 85% de la demanda de calefacció i el 100% de l’ACS. Es manté la caldera de gas per cobrir els pics de la …

Instal·lació aerotèrmia al Vallès Oriental

Aerotèrmia

Instal·lació d’una aerotèrmia Samsung Monobloc de 14 kW per a la producció de calefacció i ACS (Aigua Calenta Sanitària) a un habitatge unifamiliar de Bigues i Riells (Vallès Oriental). L’aerotèrmia cobreix el 85% de la demanda de calefacció i el 100% de l’ACS. Es manté la caldera de gas per cobrir els pics de la demanda de calefacció a l’hivern.

També s’ha realitzat una instal·lació fotovoltaica de 5,00 kW per alimentar el consum elèctric de l’aerotèrmia. El sistema fotovoltaic està format per 11 panells solars de 455 Wp, amb un inversor trifàsic SMA Sunny Tripower de 4kW i un SMA Energy Meter per a la monitorització del consum.

Estàs pensant a instal·lar aerotèrmia en el teu habitatge?

Contacte amb nosaltres per demanar un estudi d’autoconsum, totalment gratuït i sense cap compromís, adaptat a les característiques del teu habitatge. Apostem sempre per oferir el millor servei als nostres clients:

Tramitació de permisos i subvencions: Oblideu-vos de tota la paperassa! Tramitem tots els permisos i busquem les subvencions que millor s’adaptin a la instal·lació.

Instal·lació integral: Nosaltres no subcontractem. Disposem d’un equip d’enginyers i d’instal·ladors propi, encarregats d’executar tota la instal·ació.

Possibilitat de finançament: Oferim finançament de fins a 2 anys sense interessos per a la instal·lació de plaques solars.


  Vull rebre contingut promocional
  Any: 2023

  Emplaçament: Bigues i Riells (Vallès Oriental).

  Instal·lació realitzada:
  Instal·lació aerotèrmia i fotovoltaica.

  Orientació de la teulada: Sud i Nord.

  Potència de la instal·lació fotovoltaica: 5,00 kW.

  Producció anual fotovoltaica: 7.397 kWh

  Estalvi anual: 6.287 kWh

  Estalvi anual emissions C02: 4.185 kg.