Aerotèrmia Naus industrials

Aerotèrmia per Naus Industrials: La Solució Energètica de Futur La aerotèrmia per a naus industrials es presenta com una de les solucions més eficients i sostenibles per al sector industrial. A Solgetic, entenem la importància de l’optimització energètica en grans espais, i per això, oferim solucions avançades en instal·lacions d’aerotèrmia que permeten a les empreses …

Aerotèrmia per Naus Industrials: La Solució Energètica de Futur

Aerotèrmia Naus industrials

La aerotèrmia per a naus industrials es presenta com una de les solucions més eficients i sostenibles per al sector industrial. A Solgetic, entenem la importància de l’optimització energètica en grans espais, i per això, oferim solucions avançades en instal·lacions d’aerotèrmia que permeten a les empreses reduir costos i minimitzar-ne l’empremta de carboni.

Beneficis de l’Aerotèrmia a Naus Industrials

  1. Eficiència Energètica: L’aerotèrmia pot generar fins a quatre vegades més energia de la que consumeix, cosa que es tradueix en una reducció significativa dels costos energètics.
  2. Sostenibilitat: En utilitzar una font denergia renovable, es redueix la dependència de combustibles fòssils i es disminueixen les emissions de CO2.
  3. Versatilitat: Els sistemes d’aerotèrmia són adequats tant per a calefacció com per a refrigeració, adaptant-se a les necessitats de qualsevol nau industrial.
  4. Sota Manteniment: Aquestes instal·lacions requereixen un manteniment mínim en comparació amb altres sistemes tradicionals de climatització.
  5. Incentius i Subvencions: En molts casos, les empreses es poden beneficiar d’ajudes i subvencions per a la instal·lació de sistemes d’energia renovable, com l’aerotèrmia.

Aplicacions de l’Aerotèrmia a Naus Industrials

A Solgetic, dissenyem i instal·lem sistemes d’aerotèrmia adaptats a les característiques específiques de cada nau industrial. Entre les aplicacions més comunes s’inclouen:

  • Climatització despais de producció: Mantenir una temperatura adequada és crucial per a l’eficiència i la qualitat de la producció.
  • Emmagatzematge de productes: Algunes mercaderies requereixen condicions específiques de temperatura per a la seva conservació.
  • Oficines i zones de treball: Proveir un entorn confortable per als empleats augmenta la productivitat i el benestar.

Solgetic empresa d’instal·lacions d’aerotèrmia

Solgetic som una empresa que ofereix serveis d’instal·lacions d’energies renovables amb instal·ladors d’aerotèrmia més de 10 anys d’experiència. A més de realitzar instal·lacions de tota mena. Aquí pots veure totes les nostres instal·lacions realitzades d’aerotèrmia:

Som instal·ladors especialistes en instal·lacions d’alta eficiència energètica, de generació d’energia i en la integració de sistemes per monitoritzar i gestionar tot allò que ens permetrà controlar i optimitzar energèticament l’edifici.

Són exemples de les instal·lacions que implementem amb la solvència tècnica que ens dona l’experiència i coneixements dels nostres operaris i enginyers.

A més d’estar especialitzats en instal·lacions de climatització i ventilació d’alta eficiència energètica i energies renovables, realitzem qualsevol instal·lació que formi part d’un edifici.

Realitzem instal·lacions a, i als voltants de: Centelles, Tona, La Garriga, Vic, Girona, Barcelona, Matadepera, Sant Just Desvern, Alella, Gurb, Mataro, Manlleu, Torello, Seva, Lloret de Mar, Terrassa, Hostalets de Balenya, Sabadell, Granollers.

Demana el teu Pressupost Gratuït Ara

Transforma la teva nau industrial amb la instal·lació de l’aerotèrmia avui mateix. Demana el teu pressupost gratuït i descobreix com pots estalviar fins a un 60% en costos energètics!